Πολιτική

Μητσοτάκης στο Μάξιμου κορωνοϊος: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου»

Μητσοτάκης στο Μάξιμου κορωνοϊος: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου»
Μητσοτάκης στο Μάξιμου κορωνοϊος: «Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού», ανέφερε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του.

Μητσοτάκης στο Μάξιμου κορωνοϊος: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από όταν ξεκίνησε η πανδημία να «χτυπάει» και την Ελλάδα, πραγματοποιεί συνεχώς συσκέψεις και βρίσκεται σε συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου για τη διαχείριση του νέου κορονοϊού, αλλά και τα μέτρα περιορισμού του covid-19. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ίδιο και την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αναφέρει: «Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού».

Ενώ συνεχίζει: «Σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο».

Σημειώνεται πως πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφία, από την συνάντησή του με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Οι δυο τους συζήτησαν στο Μέγαρο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοιού Covid –  19.  Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έγραψε: «Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments