Διεθνή

Γερμανία κορωνοϊός: Πτώση νέων κρουσμάτων για τέταρτη ημέρα – O συνολικός απολογισμός εκτιμάται σε 95.391

Γερμανία κορωνοϊός: Πτώση νέων κρουσμάτων για τέταρτη ημέρα – O συνολικός απολογισμός εκτιμάται σε 95.391
Γερμανία κορωνοϊός: 3.677 νέα κρούσματα σημειώθηκαν σε σχέση με τα 5.936 της προηγούμενης ημέρας.

Γερμανία κορωνοϊός: H χώρα επιβεβαίωσε σήμερα ότι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού αυξήθηκαν κατά 3.677 το τελευταίο 24ωρο σε 95.391, σημειώνοντας πτώση για τέταρτη διαδοχική ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων ήταν σήμερα χαμηλότερος από τα 5.936 που είχαν καταγραφεί χθες Κυριακή. Ο αριθμός των νεκρών από την Covid-19 αυξήθηκε σήμερα κατά 92 στους 1.434.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ μετράνε πάνω από 1.200 νεκρούς σε μια μόλις ημέρα. Παράλληλα καταγράφονται πλέον 337.072 κρούσματα από τον φονικό ιό, ενώ οι θάνατοι ασθενών έχουν φθάσει τους 9.633, σύμφωνα με την πρόσφατη βάση δεδομένων του πανεπιστημίου. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με το κλιμάκιο διαχείρισης κρίσης που έχει συστήσει, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε χθες Κυριακή 5 Απριλίου, ότι οι συμπατριώτες του πρέπει να περιμένουν έναν «φρικτό» αριθμό νεκρών όταν σημειωθεί η κορύφωση της πανδημίας, που δεν θεωρείται ότι ήρθε ακόμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments