Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Σημειώνεται πρόοδος στην υγεία του Βρετανού πρωθυπουργού

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Σημειώνεται πρόοδος στην υγεία του Βρετανού πρωθυπουργού
Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ αναφέρθηκε στην υγεία του Βρετανού πρωθυπουργού λέγοντας ότι "τα πηγαίνει καλά και προσδοκά να τον δει το συντομότερο δυνατόν στη Ντάουνινγκ Στριτ".

Μπόρις Τζόνσον κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον “πηγαίνει καλά” και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ μετά την εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού χθες, Κυριακή, στο νοσοκομείο.

“Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει” είπε ο κ.Τζένρικ

Ενώ συμπλήρωσε ο υπουργός: άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”, δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC. “Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10”, πρόσθεσε ο Τζένρικ αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ. Παράλληλα δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι στον  Βρετανό πρωθυπουργό χορηγείται οξυγόνο ενώ σημειώνει ότι ο Τζόνσον  «έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του εξαιτίας της εργασιομανίας του». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments