Ελλάδα

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Μουσική, ειδικές στολές και δύναμη της ψυχής σε ΜΕΘ νοσοκομείου [vid]

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Μουσική, ειδικές στολές και δύναμη της ψυχής σε ΜΕΘ νοσοκομείου [vid]
Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Δείτε το βίντεο μέσα από μια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενός νοσοκομείου στη συμπρωτεύουσας.

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Με μουσική, ειδικές στολές και με όλη τη δύναμη της ψυχής και του σώματος οι γιατροί και νοσηλευτές, αλλά και το παραϊατρικό προσωπικό δίνει τη δική του μάχη καθημερινά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύει τέσσερα βαριά περιστατικά κορωνοϊού.  Για την μάχη που δίνουν οι ήρωες της πρώτης γραμμής ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος είπε: “θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους συνάδελφους που δίνουν μάχη στο τελευταίο οχυρό που είναι η ΜΕΘ .

Όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που βρίσκονται στις επάλξεις. Πολεμάμε έξω έναν αόρατο εχθρό. Στα Νοσοκομεία ο εχθρός είναι ορατός. Βρίσκεται στον οργανισμό των ασθενών και πολεμάμε να τον ξεριζώσουμε” λέει ενώ τονίζει “Χρειαζόμαστε μέσα. Επάρκεια σε προσωπικό και προστατευτικό υγειονομικό υλικό. Η νοσηλεύτρια που βλέπετε στο βίντεο δεν αξίζει μόνο ένα επίδομα. Οι καθαρίστριες που βλέπετε στο βίντεο καθαρίζουν τις ΜΕΘ. Και όμως απολύονται απο τα νοσοκομεία τους επόμενους δύο μήνες. Λήγουν οι συμβάσεις τους στα περισσότερα νοσοκομεία.

Η κυβέρνηση αρνείται τη παράταση των συμβάσεων ειδικά τώρα εν μέσω πανδημίας. Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις να σώζουμε ζωές ασθενών. Συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους. Περαστικά στους 135 νοσούντες από κορωνοϊό. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας. Μην σας ξενίζει η μουσική. Στις ΜΕΘ συνηθίζεται. Είναι καλό για τους Ασθενείς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments