Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μπακ και εξτρέμ στην λίστα του Φερέιρα

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μπακ και εξτρέμ στην λίστα του Φερέιρα
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Την ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση σκέφτεται ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Να ενισχυθεί για την επόμενη αγωνιστική σεζόν σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς -αν και ακόμα είναι άγνωστο κατά πόσο και κυρίως πότε θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού– έχουν ήδη αρχίσει να συζητούν για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα φέρουν νέο “αέρα” στην ομάδα.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται  νέοι παίκτες και κυρίως για τα άκρα.

Συγκεκριμένα, ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως γράφει και η “Live Sport” εκτός από χαφ και φορ, βλέπει πως σίγουρα θα υπάρξει ανάγκη απόκτησης παικτών στα άκρα, είτε πρόκειται για μπακ, είτε για εξτρέμ. Ειδικά αν πουληθεί κάποιος εκ των Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιού. Άλλωστε το σενάριο πώλησης ενός εκ των δύο παίζει πάρα πολύ ήδη από τον Ιανουάριο, οπότε τίποτα δεν φαντάζει απίθανο.

Εδώ και μέρες, ο Γάλλος εκπρόσωπος του αριστερού αμυντικού, Δημήτρη Γιαννούλη, είχε παραδεχθεί σε δηλώσεις του ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον πελάτη του. “Ρωτάτε αν ενδιαφέρεται η Λοκομοτίβ για τον Δημήτρη; Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Άρχισαν να ενδιαφέρονται πριν από μερικές εβδομάδες” είχε πει ο ατζέντης του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Τζακί Μουάλ.  Το θέμα είναι ότι οι Ρώσοι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν έκαναν κάποια κίνηση για τον παίκτη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι έχει φιλοδοξίες για μια καριέρα στο εξωτερικό. “Το έχω πει και το ξαναλέω, είναι ένα όνειρο μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Έχω εμπιστοσύνη ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση στο σωστό τάιμινγκ”.

Όσον αφορά τον Λημνιό, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί δύο κατά σειρά προτάσεις της γαλλικής Ρεν για την παραχώρησή του. Ο Βολιώτης εξτρέμ ήταν και είναι σταθερή αξία για τον φετινό ΠΑΟΚ αφού σε πολλά ματς ήταν ο κορυφαίος. Πλέον, θεωρείται βασικός στην ομάδα αφού δίνει στο παιχνίδι του στοιχεία, που κανένας άλλος παίκτης δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή. Τρομερή ενέργεια και άνεση στο να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να υπάρξει σύλλογος που σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments