Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE σήμερα: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE σήμερα: Νέα κρούσματα στην Ελλάδα
Τσιόδρας LIVE σήμερα:Τσιόδρας LIVE σήμερα: Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοινώνει τα τελευταία νέα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE σήμερα: Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επιπλέον, ανακοινώνει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τους νεκρούς για τη χώρα μας.

Σημειώνεται, πως στα 102 έχουν φτάσει τα θύματα του ιού στην Ελλάδα. Ο τελευταίος χρονικά θάνατος είναι μια 86χρονη από την Αλεξανδρούπολη. Η πληροφορία για τον θάνατο της ηλικιωμένης έγινε γνωστή το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης. Θυμίζουμε, ότι χθες, Μεγάλη Τρίτη, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μια 96χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Τα στοιχεία που έδωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση έκαναν λόγο για 2.170 κρούσματα με 76 ασθενείς να είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου στην Ελλάδα (R0) έχει μειωθεί και πλέον είναι κάτω από 1, δηλαδή ένας ασθενής μολύνει λιγότερους από έναν υγιή.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments