Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE: Νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα

Τσιόδρας LIVE: Νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα
Τσιόδρας LIVE: Ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώνει τα τελευταία νέα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τσιόδρας LIVE: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Επιπλέον, ανακοινώνει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τους νεκρούς για τη χώρα μας.

Σημειώνεται, πως 103 συμπολίτες μας έχουν φύγει από τη ζωή ηττημένοι από τον φονικό ιό. Τελευταίο θύμα είναι μια 57χρονη γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο νοσηλευόταν.  Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπασχε από υποκείμενο νόσημα και συγκεκριμένα σακχαρώδη διαβήτη.

Χθες, κατά την ημερήσια ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο κ. Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 22 νέα κρούσματα στην Ελλάδα και συνολικά πλέον 2.192, με το 56,4% να είναι άνδρες. Επίσης, τόνισε πως καταγράφηκε ακόμη ένας θάνατος, με την λίστα των νεκρών στην Ελλάδα να αριθμεί 102 ονόματα (πλέον 103). Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως 559 κρούσματα είναι σχετιζόμενα με ταξίδι και 899 με επαφές γνωστού κρούσματος. Ακόμη 72 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 68 έτη, 15 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 82% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70 ετών. Τέλος, 29 άτομα έχουν βγει από τα νοσοκομεία.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments