Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας κορωνοϊός: Αυτό το Πάσχα βάζουμε το Ε.Σ.Υ. πάνω από το εγώ

Βασίλης Κικίλιας κορωνοϊός: Αυτό το Πάσχα βάζουμε το Ε.Σ.Υ. πάνω από το εγώ
Βασίλης Κικίλιας κορωνοϊός: Ο υπουργός Υγείας έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα και παράλληλα την ευγνωμοσύνη του για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Βασίλης Κικίλιας κορωνοϊός: Από την πρώτη στιγμή που ο ιός ήρθε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο βάρος έπεσε πάνω στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατάφερε να ανταποκριθεί θετικά σε μεγάλο βαθμό. Σιγά σιγά η κυβέρνηση κάνει πλάνα στον περιορισμό των μέτρων απαγόρευσης. Αυτό οφείλεται στους ήρωες με τις μάσκες, αλλά και στους απλούς πολίτες που έμειναν στο σπίτι για το ευρύτερο καλό.

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο Βασίλης Κικίλιας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα ενότητας. Στην ευχετήρια κάρτα του υπουργού Υγείας γίνεται ειδική αναφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Συγκεκριμένα αναφέρει:  «Αυτό το Πάσχα βάζουμε το Ε.Σ.Υ. πάνω από το εγώ», γράφει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στέλνοντας διπλό μήνυμα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Να σεβαστούμε τις οδηγίες

Ανάλογα με το πώς θα εξελίσσεται η πορεία της καμπύλης της νόσου, μέχρι τέλη Απριλίου θα αποφασίσουμε ποιες θα είναι οι αρχικές κινήσεις μας το Μάιο, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην τηλεόραση του Open όταν ρωτήθηκε για την άρση των περιοριστικών μέτρων. «Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι η προστασία των ευάλωτων ομάδων και των ηλικιωμένων, που κατά κύριο λόγο κινδυνεύουν από τον ιό αυτό.

Και βέβαια όλα, όπως καταλαβαίνετε, αξιολογούνται και επαναξιολογούνται ανάλογα με το feedback που έχουμε και από το πώς αντιδρά ο κόσμος. Για αυτό και καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι βεβαίως Μεγάλη Εβδομάδα, είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος να περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα, αλλά η έκκληση που θέλω να κάνω είναι να σεβαστούμε όλοι τις οδηγίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments