Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 16/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 16/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 16/4: Μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό μαγειρικής με τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 16/4: : Μετά την πρόσφατη ομαδική δοκιμασία η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε και βγήκε βόλτα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Αντίθετα τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους μπλε που πήγαν σε δοκιμασία ασυλίας. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν σούσι και ο τελικός νικητής ήταν ο Τζον. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί και έτσι δυο εκ των Γιώργου, Διονύση, Κώστα και Ντέμη πρέπει να βγουν υποψήφιοι.

Το επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα. Από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές εντάσεις κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ο Γιώργος σαν αρχηγός και σαν υπεύθυνος για το μενού δέχεται όλα τα πυρά και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Γιώργος. Αυτό θα κάνει σίγουρα χαρούμενη την Κατερίνα που σε πολλές περιπτώσεις έχει έρθει σε κόντρα μαζί του. Ωστόσο η χαρά της δεν θα κρατήσει για μεγάλο διάστημα καθώς ο Γιώργος πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef. Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, τρεις από τους αποχωρήσαντες παίκτες θα επιστρέψουν στο ριάλιτι μαγειρικής και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην κουζίνα για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments