Ελλάδα

Αυτή την ηλεκτρική συσκευή αγοράζουν όλοι οι Έλληνες στην καραντίνα

Αυτή την ηλεκτρική συσκευή αγοράζουν όλοι οι Έλληνες στην καραντίνα
Η καραντίνα δημιούργησε νέες ανάγκες στους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι εν τέλει δεν έμειναν μονάχα στην αγορά αντισηπτικών προϊόντων και ειδών υγιεινής.

Η πανδημία έχει φέρει ήδη μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα τόσο των Ελλήνων όσο και του υπόλοιπου κόσμου. Οι περισσότερες χώρες βιώνουν το πέρασμα του κορωνοϊού με τον πιο δραματικό τρόπο, με τις κυβερνήσεις να παίρνουν αυστηρά μέτρα περιορίζοντας την κυκλοφορία των πολιτών προκειμένου να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι θάνατοι.

Αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα τους καταναλωτές να βρίσκονται σταθερά εντός σπιτιού. Η αναζήτηση των προϊόντων πλέον γίνεται ως επί το πλείστον μέσω ηλεκτρονικών καλαθιών, με τις επιλογές και πάλι να είναι άπειρες μπροστά στα μάτια των ενδιαφερόμενων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας είναι σαφές πως ο νούμερο ένα κλάδος που έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις του είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες, αφού δεν υπάρχει σπίτι χωρίς αντισηπτικά και προϊόντα υγιεινής. Ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη μία κατηγορία που από ό,τι φαίνεται έχει… πέραση αυτή τη χρονική περίοδο. Μάλιστα η συγκεκριμένη εκτόξευση παρατηρείται τόσο στην Αθήνα όσο και στην Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, οι πωλήσεις ψυγείων αλλά κυρίως καταψυκτών στο νησί των Ιπποτών αυξήθηκαν κατακόρυφα ήδη απ’ όταν ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα. Οι κάτοικοι εκεί αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα με αναφορές, έσπευσαν να αγοράσουν μεγαλύτερα ψυγεία και να προμηθευτούν καταψύκτες προκειμένου να αποθηκεύσουν τρόφιμα, όπως κρέας και λαχανικά, σε μεγάλες μάλιστα ποσότητες. Οι παραγγελίες πλέον συνεχίζονται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κρεοπώλες στην Αθήνα αναφέρουν ότι υπάρχουν πελάτες που αγοράζουν ακόμη και 30-30 τις μπριζόλες και πολλά κιλά κρέας. Και φυσικά συχνά τα αποθηκεύουν στους καινούριους καταψύκτες τους… Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει πολύ την καθημερινότητα και οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν κάθε φορά. Το σημαντικό είναι πως πρέπει να μένουμε όλοι σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments