Lifestyle

Γιάννης Μπέζος ύψος: Πόσο ψηλός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός

Γιάννης Μπέζος ύψος: Πόσο ψηλός είναι ο αγαπημένος ηθοποιός
Γιάννης Μπέζος ύψος: Τελικά ο Γιάννης Μπέζος είναι πιο ψηλός από όσο φανταζόμασταν.

Γιάννης Μπέζος ύψος: Ο Γιάννης Μπέζος είναι αναμφίβολα ένας επιτυχημένος ηθοποιός. Οι ατάκες του τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θεατρικό σανίδι όλα αυτά τα χρόνια έχουν αφήσει εποχή. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μπορεί να είναι 63 ετών, ωστόσο δείχνει σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του. Ωστόσο, αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι το πόσο ψηλός είναι.

Και είναι πολύ πιο ψηλός από όσο νομίζαμε…

Ο ίδιος, στην πετυχημένη σειρά, “Εκείνες κι εγώ” σε ένα επεισόδιο είχε δηλώσει πως είναι 1,90. Ωστόσο, ο ηθοποιός είναι 1,87  και περνάει με τον δικό του τρόπο την καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή “MEGA Mag” και τόνισε πως και για αυτόν, η εμπειρία της καραντίνας είναι κάτι πρωτόγνωρο, ωστόσο μέσα στο σπίτι έχει βρει την ευκαιρία για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες για τις οποίες δεν είχε χρόνο πριν την επιβολή της απαγόρευσης.

“Δημιουργήθηκε ένας καινούριος χρόνος και έξω και μέσα μας”, υποστήριξε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως εξαρτάται από τον καθένα πώς και αν θα τον εκμεταλλευτεί.  Ακόμα, τις ώρες του τις περνάει βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία, ενώ αυτό που του λείπει είναι η εξωτερική σωματική άσκηση. “Ο χρόνος είναι αποκαλυπτικός και ωφέλιμος”, δήλωσε, ενώ για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις δημοσίων προσώπων στο ευρύ κοινό, υποστήριξε πως “πολλαπλασιάζεται η ευθύνη μας τώρα, έχει μεγάλη σημασία τι λέμε και πόσα λέμε”.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης, ισχυρίστηκε, ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθεί αν έχουν αποδώσει, ωστόσο του φαίνονται ορθά και στη σωστή κατεύθυνση. Είναι σημαντικό που δεν προκλήθηκε πανικός”, είπε και συμπλήρωσε πως “ο πανικός δε δημιουργείται όταν αυτοί που ηγούνται πολιτειακά δείχνουν μια σοβαρότητα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments