Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ξεριζώνεται» ο ελληνικός κορμός – Αποχωρούν τρεις «Πράσινοι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ξεριζώνεται» ο ελληνικός κορμός – Αποχωρούν τρεις «Πράσινοι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η επόμενη σεζόν θα βρει το «Τριφύλλι» αρκετά διαφορετικό από όσο τον ξέρουμε, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τους «Πράσινους» να αλλάζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η φετινή χρονιά για τους «Πράσινους» δείχνει να είναι μεταβατική. Η αποχώρηση του Αμερικανού προπονητή, Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως είναι η αρχή για μια νέα εποχή στην οποία θα μπει η ομάδα με αποκορύφωμα το καλοκαίρι και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο «Τριφύλλι» παράλληλα με την αναζήτηση του νέου τεχνικού φαίνεται πως τρέχουν και υποθέσεις για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο υπάρχον κορμός αναμένεται να διαφοροποιηθεί αρκετά καθώς όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, οι «Πράσινοι» αναμένεται να προβούν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις. Από την Ιταλία διαρρέεται πως τρεις Έλληνες παίκτες αναμένεται με το τέλος της σεζόν να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα, με τον Παναθηναικό να τους καλύπτει με «φρέσκο αίμα».

«Μαθαίνω ότι οι Νίκος Παππάς, Ίαν Βουγιούκας και Γιάννης Αθηναίου θα αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό και πως το φορμάτ Ελλήνων – ξένων στο πρωτάθλημα θα αλλάξει από 6-6 σε 7-5 (Έλληνες – ξένοι). Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί άλλους τρεις ξένους. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τους Όγκαστ και Μήτρου – Λονγκ».

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, εκεί όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Βόβορας θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με το φινάλε να κρίνει εν πολλοίς αν η συνεργασία του με το «τριφύλλι» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments