Video

Σωτήρης Τσιόδρας: Το νέο τραγούδι για τον καθηγητή – «Ακούμε τον γιατρό και γι’ αυτό δεν πάμε κόντρα» [vid]

Σωτήρης Τσιόδρας: Το νέο τραγούδι για τον καθηγητή – «Ακούμε τον γιατρό και γι’ αυτό δεν πάμε κόντρα» [vid]
Σωτήρης Τσιόδρας τραγούδι: Αυτό είναι το νέο hit για τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας.

Σωτήρης Τσιόδρας τραγούδι: Όλο και πιο συχνά εμφανίζονται τελευταία στιχάκια και τραγούδια για τον πιο δημοφιλή Έλληνα των τελευταίων ημερών (με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις), καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Έτσι, μετά τον stand up comedian, Αλεξάνδρος Χαριζάνη που έβγαλε το «Dance with the Tsiodras» την σκυτάλη πήρε ο Παναγιώτης Ζωσιμάς, ο οποίος έγραψε ένα ακόμη τραγούδι. Όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook, «πάτησε» στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά» για να δημιουργήσει το δικό του άσμα, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τους στίχους: «Ακούμε τον γιατρό τον Τσιόδρα και για αυτό δεν πάμε κόντρα – Μένουμε όλοι στο σπίτι, από Τετάρτη μέχρι Τρίτη», είναι μέρος των στίχων του.

Ο τίτλος της δημιουργίας του είναι «Ο γιατρός (Τσιόδρας) θα μας προσέχει», όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Το πρώτο τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Mε μία ανάρτησή του στο instagram ο Αλεξάνδρος Χαριζάνης, κοινοποίησε το καινούργιο του remix με τον τίτλο “Dance With The Tsiodras”, με έμπνευση από τις ημέρες της καραντίνας και βέβαια τον επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα. “Μετά από τόσες ημέρες βαρεμάρας και χωρίς κανένα λόγο, έφτιαξα αυτό το rmx που οκ, δεν βγάζει καν νόημα, αλλά για να μην αρχίσω να μιλάω στο ταβάνι, ό,τι βγαίνει καλό είναι”, έγραψε ο Αλέξανδρος Χαριζάνης στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments