Πολιτική

Άρση μέτρων για τον κορωνοϊό: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου

Άρση μέτρων για τον κορωνοϊό: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου
Άρση μέτρων για τον κορωνοϊό: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς θέτουν επί τάπητος το σχέδιο για την άρση των μέτρων επαναφέροντας τη χώρα στην κανονικότητα.

Άρση μέτρων για τον κορωνοϊό: Την νέα περίοδο που θα φέρει τους Έλληνες πολίτες εκτός των σπιτιών τους εν μέσω πανδημίας χαράζει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο του. Οι Έλληνες πολίτες αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψουν με σταθερά βήματα στην κανονικότητα, ωστόσο αυτό θα επιτευχθεί με σταθερά βήματα και συντονισμένα, με τη κυβέρνηση να αναζητά τη φόρμουλα προκειμένου να μην καταστραφούν μονομιάς όσα χτίστηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Η πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την άρση των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτήν την σύσκεψη συμμετέχουν όπως έχει γίνει γνωστό οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Κοντοζαμάνης. Όπως είναι γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει υπόψιν και το πόρισμα της ειδικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την άρση των περιοριστικών μέτρων το οποίο θα μελετηθεί από την κυβέρνηση και θα συζητηθεί σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί και με τη συμμετοχή των συναρμοδίων υπουργών.

Πιο καθοριστική, αναμένεται να είναι η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών. Όπως έχει σημειώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όλες οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα, αλλά και τον τρόπο που θα εκκινήσει η χαλάρωση των μέτρων, θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό σε διάγγελμά του την ερχόμενη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments