Ελλάδα

Ανακοίνωση Τσιόδρα: Αλλαγή στην ώρα λόγω διαγγέλματος Μητσοτάκη

Ανακοίνωση Τσιόδρα: Αλλαγή στην ώρα λόγω διαγγέλματος Μητσοτάκη
Ανακοίνωση Τσιόδρα: Το διάγγελμα του πρωθυπουργού φέρνει ανατροπή στην ώρα της ημερήσιας ενημέρωσης από το Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά.

Ανακοίνωση Τσιόδρα: Σήμερα επανέρχεται μετά το χθεσινό διάλειμμα η ενημέρωση των 18:00 από το Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και αύριο.  Κι αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο οποίο θα δώσει τον τόνο εξόδου από τις απαγορεύσεις θα γίνει στις 18:30.

Στην ουσία το διάγγελμα θα συμπέσει με την ώρα διεξαγωγής της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και όπως γίνεται κατανοητό κάτι τέτοιο δε μπορεί να λειτουργήσει. Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να προηγηθεί το διάγγελμα και στη συνέχεια να γίνει η ενημέρωση από το λοιμωξιολόγο και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, αναλύοντας κιόλας όσα θα έχουν ειπωθεί πριν λίγο από τον πρωθυπουργό.

Την Τρίτη το διάγγελμα για την άρση των μέτρων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις πυρετώδεις διαβουλεύσεις με τους συνεργάτες του και το απόγευμα της Κυριακής αποφασίστηκε ότι η καλύτερη μέρα για να κάνει το διάγγελμά του, στο οποίο θα ανακοινώσει το πως θα βγει η χώρα από την καραντίνα. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός είχε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις τόσο με τους επιστήμονες όσο και με την task force.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments