Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 138 οι νεκροί – Πέμπτος νεκρός από την κλινική “Ταξιάρχαι”

Κορωνοϊός Ελλάδα: Στους 138 οι νεκροί – Πέμπτος νεκρός από την κλινική “Ταξιάρχαι”
Κορωνοϊός Ελλάδα: Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Μέσα στις τελευταίες ώρες έχουν γίνει γνωστοί ακόμη δυο θάνατοι, με τα θύματα της πανδημίας στη χώρα μας να έχουν πλέον φτάσει τα 138.

Το τελευταίο, χρονικά, θύμα του κορωνοϊού είναι ένας 84χρονος άνδρας, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, με υποκείμενα νοσήματα.

Ένα ακόμη θύμα του νέου κορωνοϊού είχε προστεθεί στη μακάβρια λίστα αργά το βράδυ της Δευτέρας, ανεβάζοντας τότε τον απολογισμό των νεκρών στην Ελλάδα, στους 137. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, για έναν 90χρονο με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το απόγευμα της Δευτέρας, από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.534, εκ των οποίων το 55.5% αφορά άνδρες. Από αυτά, 580 (23%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.228 (49%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

43 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 11 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 89.% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 65 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments