Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη [28/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη [28/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη [28/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη [28/04/20].

κριός

Φιλόδοξη, πειραματική, τολμηρή – αυτές οι τρεις λέξεις συνοψίζουν τη στάση σου απέναντι στην ερωτική σου ζωή. Δεν θέλεις να καταλήξει η σχέση σου, σε κάτι απλό ή προβλέψιμο. Θέλεις να ζήσεις την ένταση της αδρεναλίνης σε όλο της το μεγαλείο μέσα στο δεσμό σου! Ίσως όμως, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις και τη λέξη «ασφάλεια» δίπλα τους.

ταύρος

Η προστατευτική Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τις σκέψεις και την επικοινωνία σου. Θα γοητεύσει τον εραστή σου η εμπιστοσύνη και η προστατευτικότητά σου…. Κι αν έχεις τη διάθεση να του κάνεις τις ερωτικές σου αποκαλύψεις, τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες, για να το κάνεις. Υπάρχει ένα τεράστιο επίπεδο ευαισθησίας που υποστηρίζει τα ερωτικά σου θέματα, οπότε άφησε τα συναισθήματά σου, ελεύθερα.

δίδυμοι

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε οτιδήποτε “προσθέτει” στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Μια ψυχρή, επιστημονική προσέγγιση, μπορεί να λειτουργήσει σε άλλες περιοχές της ζωής σου, αλλά δεν θα σε βοηθήσει σε ό, τι αφορά την αγάπη, τον ρομαντισμό ή την οικειότητα. Υπάρχουν πολύ περισσότερες λεπτές ενδείξεις, για να δημιουργήσεις μια σχέση ή να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα. Αν όμως δεν συντονιστείς με τη διαίσθησή σου, θα τα σκεφτείς μόνο με τη λογική. Σταμάτησε για λίγο….για να ακούσεις και να νιώσεις!

zevgari-agapi-zodia3-1200x800

καρκίνος

Το σύμπαν φαίνεται διατεθειμένο να σε ενθαρρύνει να αποδεχτείς τον τρόπο, που μια μεγάλη φιλοδοξία σου συνδέεται υπέροχα με τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως αρχίσει να αναπτύσσεται μια σχέση με κάποιον συνάδελφο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε ίσως αυτή να είναι μια στιγμή που απλές συζητήσεις, διαμορφώνουν κάποιες όμορφες ιδέες, για να ξεκινήσει ένα κοινό σας όνειρο.

λέων

Μπορεί να μην χρειάζεται να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για ό,τι σε ευχαριστεί ή σε ενθουσιάζει. Όμως, δίνοντας αυτό που παίρνεις, είναι ένας καλός τρόπος για να τον ενθαρρύνεις να κάνει περισσότερα. Το να απολαύσεις τη ζεστασιά και την αγάπη του εραστή σου είναι υπέροχο, αλλά βεβαιώσου, ότι δεν του δίνεις την εντύπωση ότι το περιμένεις συνεχώς και με συνέπεια…γιατί έχει κι εκείνος ανάγκες.

παρθένος

Τα πρόσφατα γεγονότα, μπορεί να έχουν διαδραματίσει ένα χρήσιμο ρόλο στην αναδιάρθρωση της καθημερινότητάς σου και να μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εραστή σου. Μπορεί να είχες προσαρμοστεί για να το κάνεις, αλλά υπάρχει μια νέα δυναμική με τον αγαπημένο σου, τώρα. Κι αυτή, έχει πολλές δυνατότητες επέκτασης ή αξιοποίησης. Μην σταματάς τώρα.

ζυγός

Μπορεί να έχεις μια μεγάλη λίστα ατόμων στα οποία θέλεις να ανοιχτείς, αλλά βεβαιώσου πρώτα, ότι αυτός που σου αρέσει, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου. Επειδή μπορεί να σου προσφέρει τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Αν είχες κάτι στο μυαλό σου ή αν κάποιο ζήτημα σε άφησε άυπνη μερικά βράδια, τότε ανοίξου στον αγαπημένο σου, και θα δεις…πώς ένα πρόβλημα όταν μοιράζεται, γίνεται μισό.

σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει και να αυξάνει την αίσθηση της περιπέτειας, οπότε άσε το μυαλό σου να περιπλανηθεί, χωρίς καμία ατζέντα. Θα μπορούσες να αποκρυσταλλώσεις τα οράματα που έχεις για το ερωτικό μέλλον της σχέσης σου. Και οτιδήποτε προβλέψιμο, θα βγει κατευθείαν από τη λίστα. Θέλεις η καρδιά σου να χτυπά γρηγορότερα και κάποιος να σε συνοδεύσει στο παθιασμένο ταξίδι σου. Το ταξίδι, είτε είναι σωματικό είτε διανοητικό, γίνεται λάγνο…με άλλους τρόπους τώρα.

τοξότης

Ο έρωτας, χρειάζεται μια δημιουργική προσέγγιση και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να συνδεθείς με τον δικό σου τρόπο έκφρασης. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως είσαι το λιγότερο ρομαντικό πλάσμα στον πλανήτη, θα εκπλαγείς ευχάριστα με τη δημιουργικότητα της φαντασίας σου, για να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Και αν νομίζεις ότι εσύ θα ευχαριστηθείς…περίμενε να δεις ο άλλος τι θα πάθει! zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Να ξέρεις πως ό,τι φαίνεται πως έχει πάψει να είναι ισορροπημένο στη σχέση σου αυτό το διάστημα, θα τακτοποιηθεί. Μπορεί να αφορά, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη που λαμβάνεις από τον αγαπημένο σου…. αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη, στο επίπεδο που θέλεις. Δεν ζητάς μετάλλιο ή να εξαφανιστούν μονομιάς τα συννεφάκια στη σχέση σου. Ακόμη όμως και μια μικρή ένδειξη εκτίμησης, δε θα έβλαπτε κανέναν. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο γι’ αυτό…τότε να είσαι σίγουρη, πως έρχεται.

υδροχόος

Το να υποφέρεις σιωπηλά ή να κρύβεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου δεν είναι ούτε χρήσιμο ούτε σέξι. Μην υποτιμάς το γεγονός, πως ο εραστής σου μπορεί να σε διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο. Αν σε ρωτήσει τι συμβαίνει, τότε πάρτο σαν υπόδειξη, για να αποδεχτείς τη συναισθηματική υποστήριξη που σου προσφέρει. Δεν μπορείς να τον κατηγορείς για τις καταστάσεις που περνάς, αν δεν αποφασίσεις να τον συναντήσεις στα μισά.

ιχθύες

Υπάρχει μια χαλαρή και στοργική ενέργεια, που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το ιδανικό κλίμα για να κάνεις μερικές ήρεμες, εγκάρδιες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Δεν χρειάζεται να βαρύνεις το κλίμα της συζήτησης ή να τη δυσκολέψεις. Οτιδήποτε ενισχύει τώρα την άμυνα, είναι εγγυημένο πάθος. Το να διατηρείς αυτή τη στιγμή τα πράγματα γλυκά και ευαίσθητα, είναι η καλύτερη τακτική.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments