Πολιτική

Πανεπιστήμια κορωνοϊός: Σήμερα οι ανακοινώσεις από την Υπουργό Υγείας

Πανεπιστήμια κορωνοϊός: Σήμερα οι ανακοινώσεις από την Υπουργό Υγείας
Πανεπιστήμια κορωνοϊός: Στις 6 το απόγευμα αναμένονται οι ανακοινώσεις από την Νίκη Κεραμέως σχετικά με το πότε και αν θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια.

Πανεπιστήμια κορωνοϊός: Ο πρωθυπουργός μίλησε χθες στον Ελληνικό λαό και ανακοίνωσε την σταδιακή επιστροφή σε μια κανονικότητα. Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι όπως πριν. Αυτό θα γίνει μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα της επόμενης ημέρας. Ειδική αναφορά έγινε στην άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και στο άνοιγμα των εκκλησιών.

Στο θέμα της εκπαίδευσης ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι σε πρώτη φάση θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές της Γ Λυκείου. Στη συνέχεια θα επιστρέψουν σταδιακά οι μαθητές Γυμνασίου και Δημοτικού. Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε καμία αναφορά στο τι θα γίνει με τα πανεπιστήμια. Αυτό αναμένεται να γίνει από την Νίκη Κεραμέως.

Σήμερα οι ανακοινώσεις

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας και καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτκής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας, θα συμμετάσχει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Όπως ανακοινώθηκε άτυπα από το υπουργείο, σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 18:00, η κ. Κεραμέως θα ανακοινώσει τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η Υπουργός αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν και για το τι περιμένει τους φοιτητές σε όλη τη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments