Video

MasterChef 4 spoiler 29/4: Πρώην παίκτρια “καρφώνει” τη Μαρία για τη συμπεριφορά της

MasterChef 4 spoiler 29/4: Πρώην παίκτρια “καρφώνει” τη Μαρία για τη συμπεριφορά της
MasterChef 4 spoiler 29/4: Μια πρώην παίκτρια του διαγωνισμού αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της Μαρίας και στην σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλο.

MasterChef 4 spoiler 29/4: Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι το ζευγάρι του φετινού διαγωνισμού. Η γκρίνια της έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει σημάδια ζήλιας. “Θύμα” της ζήλιας της ήταν η περσινή παίκτρια του διαγωνισμού, η Γιάννα από την Αμαλιάδα. Η πρώην παίκτρια είχε εμφανιστεί σε φετινό επεισόδιο και είχε ζητήσει να γνωρίσει τον Δημήτρη.

Μπαίνοντας αναζήτησε τον Δημήτρη Μπέλλο παρά την προειδοποίηση από τους παίκτες για την ύπαρξη της Μαρίας. Όταν ο Δημήτρης συστήθηκε στην Γιάννα, η Μαρία έδειξε τα νύχια της. Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Γιάννα αναφέρει: “Ενοχλήθηκε πολύ, την πείραξε. Εγώ θεώρησα ότι αυτή η συμπεριφορά της, ότι δεν μας έδωσε καθόλου σημασία, πως ήταν λόγω χαρακτήρα, αλλά προφανώς ενοχλήθηκε. Νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος να ζηλέψει”.

Θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην τελική τετράδα του διαγωνισμού. Μάλιστα, η Μαρία ήταν αυτή που έβγαλε εκτός τον Δημήτρη. Ωστόσο κάποια άλλα σπόιλερ αναφέρουν ότι με την επιστροφή των παικτών στα σπίτια τους ήρθε η ρήξη και το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments