Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος θεός αφορά το μυαλό και ό,τι έχετε στο μυαλό… Και αυτή την περίοδο είναι πολυάσχολος στον Ταύρο, απ’ όπου κοιτά από το παράθυρο την άνοιξη να ανθίζει! Αυτό σημαίνει ότι κι εσείς ανθίζετε, με όσα και ό,τι έχετε. Φροντίστε τα θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Ο Ερμής θα συναντήσει τον Ουρανό και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Υπάρχει έλεγχος αλλά και συνετές αλλαγές!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα, βοηθώντας να βρείτε την άνεση και τη γαλήνη σας. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τον Δία διαδοχικά, που διαμένουν στον Αιγόκερω. Ισορροπήστε όσα έχετε και όσα πρέπει να κάνετε. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα – και η αισιόδοξη φλόγα του φουντώνει! zodia-5-1200x766

Την Τετάρτη θα πασχίσετε για μεγαλύτερη πρόοδο και εξέλιξη σε σημαντικές υποθέσεις σας. Μην εγκαταλείπετε τις φιλοδοξίες σας λόγω έλλειψης θέλησης και δράσης. Θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει άγχος, απώλεια ή ταλαιπωρία τις τελευταίες μέρες. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια της φωτιάς ή του αέρα.

Η Τετάρτη υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, που περιλαμβάνει ένα μωρό ή ένα κορίτσι στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου ή έχει τέτοιο ωροσκόπο. Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία στην ερωτική σας σχέση. Αποφύγετε να μιλήσετε για λάθη ή καταστάσεις του παρελθόντος. Η σύγκρουση με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού μπορεί να τελειώσει δυσάρεστα για εσάς, ακόμη και να καταλήξει σε χωρισμό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα από τα σχέδιά σας. Θα βιώσετε μια ευχάριστη έκπληξη. Να περιμένετε επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα στη ζωή των φίλων σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα ασχοληθείτε με προγραμματισμένες εργασίες. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα παίξει ενδιαφέρον ρόλο στο μέλλον σας. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν, κατά πάσα πιθανότητα θα σχετίζονται με τις ενέργειες συγγενών ή συναδέλφων. zodia-4-1200x848

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα αφιερώσετε τον περισσότερο από τον χρόνο σας στην οικογένειά σας. Οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα προκύψουν, θα αφήσουν το σημάδι τους στη ζωή σας. Την Τετάρτη προσπαθήστε να μην κάνετε κάτι που θα χειροτερέψει τυχόν προβλήματα που έχουν ήδη εμφανιστεί. Όλα θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο την κατάλληλη στιγμή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα υπολογίσετε τα έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να μην προσβληθείτε από τα λόγια ή τα σχόλια ενός κακότροπου συγγενή. Την Τετάρτη εστιάστε την προσοχή σας σε μια πρόταση, που μπορεί να αλλάξει ορισμένα πράγματα στη ζωή σας. Η μέρα υποδεικνύει συζητήσεις ή δεσμεύσεις, που σχετίζονται με την υγεία ή την ιδιωτική ζωή μιας γυναίκας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments