Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη [29/04/20].

κριός

Ένα ερωτικό μάθημα, σου προσφέρεται τώρα. Μπορεί να αφορά τη γενναιοδωρία που δείχνεις στον αγαπημένο σου. Επειδή οι καλοπροαίρετες κινήσεις σου, βασίστηκαν περισσότερο σε υποθέσεις παρά σε γεγονότα. Αγαπάς πολύ τον αγαπημένο σου, κι αυτός το γνωρίζει. Γι’ αυτό και η γενναιοδωρία σου στο μέλλον πρέπει, να περιοριστεί.

ταύρος

Αν έχεις κάτι να πεις… μη συμπεριφέρεσαι σαν «ταύρος εν υαλοπωλείο». Μπορεί να πιστεύεις πως είναι καλύτερα να πεις μονομιάς αυτά που θέλεις, γνωρίζοντας πως εκφράζεις τις απόψεις σου. Το ότι μιλάς όμως, δε σημαίνει πως γίνεσαι και κατανοητή. Για να καταλάβει ο εραστής σου τι ακριβώς θέλεις να πεις, πρέπει να συζητήσεις μαζί του με ευαισθησία. Κάντο και θα τα καταφέρεις.

δίδυμοι

Ξέρεις πως μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να προχωρήσει, με δύο τρόπους. Ή θα την κατευθύνεις σε δύσκολα μονοπάτια με αποτέλεσμα να διαφωνήσεις μαζί του ή να μιλήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Θα έχεις πολλά οφέλη αν ακολουθήσεις το δεύτερο τρόπο, γιατί θα μπορέσεις να αποφύγεις και πολλά εμπόδια στο μέλλον.

zevgari-agapi-zodia3-1200x800

καρκίνος

Μην ανησυχήσεις αν κάποια παθιασμένα σου σχέδια πρέπει να παραμείνουν για λίγο στην αίθουσα αναμονής. Η επιρροή της Σελήνης στο πρόγραμμά σου, μπορεί να βοηθήσει ώστε να ζωντανέψουν και να ενισχυθούν οι φιλοδοξίες σου. Βάλε στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου, αυτά που αντηχούν βαθιά μέσα σου. Οτιδήποτε άλλο, παραμέρισέ το, για τώρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον!

λέων

Θα νιώσεις πολύ αποφασιστική και περιπετειώδης στα ερωτικά σου θέματα σήμερα. Ο εραστής σου δε θα έχει καμιά αμφιβολία για το τι συμβαίνει, όταν δει την αποφασιστικότητά σου. Αν σου υποδείξει όμως να δείξεις αυτοσυγκράτηση, τότε τα λόγια του, έχουν ένα νόημα. Μην βάζεις τον εαυτό σου σε θέση να υπόσχεται τη Γη…. και στη συνέχεια να αναρωτιέσαι, πώς θα την παραδώσεις.

παρθένος

Η επαγγελματική σου θέση ή η οικονομική σου κατάσταση, θα έχουν μεγάλη σημασία για σένα αυτό το διάστημα. Ο αγαπημένος σου, θέλει να ακούσει τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου, αλλά μέχρι ενός σημείου. Φυσικά, θέλει να σε δει να πετυχαίνεις και θα παίξει τον ρόλο του στη δημιουργία της σταθερότητας ή της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Αλλά μην υποτιμήσεις το πόσο ευγνώμον θα είναι, αν συζητήσεις κάτι διαφορετικό…έτσι για αλλαγή!

ζυγός

Δεν χρειάζεται να ψάξεις να βρεις μεγάλες, και φρέσκιες ιδέες για τα ερωτικά σου. Αν θέλεις να κάνεις όνειρα και να πειραματιστείς, τότε δεν υπάρχει κανένα κακό σ’ αυτό. Ωστόσο, κοιτάζοντας προς τα πίσω και βλέποντας αυτό που δημιούργησαν οι παθιασμένες αξέχαστες στιγμές του παρελθόντος, μπορεί να σε εμπνεύσουν να αναβιώσεις ή να αναδημιουργήσεις μια ευχάριστη εμπειρία, τώρα.

σκορπιός

Αν η ζωή φαίνεται δύσκολη, τότε θα διαπιστώσεις ότι η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, σου παρέχει το άνετο καταφύγιο που χρειάζεσαι. Θα είναι μάλιστα και πηγή δημιουργικής έμπνευσης… αν είσαι διατεθειμένη να εκφραστείς μέσω εικόνων με τον αγαπημένο σου. Η ζεστασιά, η άνεση και η ασφάλεια προσφέρονται…. Κι αυτά βρίσκονται τώρα, στη σχέση σου.

τοξότης

Ακόμα κι αν φαίνεται ότι οι συζητήσεις με τον εραστή σου, προχωράνε σε ανεξερεύνητες περιοχές, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να μάθεις, για να αποκτήσεις καινούργιες προοπτικές. Θα εκπλαγείς επίσης, με όσα θα μάθεις για τον εαυτό σου, στη διαδικασία! Όσο οι γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας είναι ανοιχτές, τότε θα υπάρξουν χρήσιμες αποκαλύψεις! zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Αν αρχίσει να εντείνεται μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου, τότε μην την αφήσεις να μεγαλώσει. Δεν είναι πως διαφωνείτε για κάτι, αλλά ο ένας από τους δυο, νιώθει πως ο άλλος τονίζει με πάθος τις απόψεις του. Αυτό όμως μπορεί να οφείλεται στο ότι ο ένας από τους δύο έχει στο νου του το συμφέρον του συντρόφου του. Αν είσαι αυτή που το κάνει, εντόπισε τα σημάδια που σου λένε, πως η συζήτησή σας, μπορεί να προχωρήσει.

υδροχόος

Κάτι εκτός της σχέσης σου, μπορεί να εξάψει τη φαντασία σου και ενδεχομένως να αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου για να το σκέφτεσαι. Παρότι σε εμπνέει ή σε ενθουσιάζει, δεν μπορείς να βασιστείς στο ότι αυτό που σου αρέσει είναι τόσο κατανοητό στο σύντροφό σου, όσο πιστεύεις εσύ. Ίσως χρειαστεί να κάνεις προσπάθειες, για να διατηρήσεις την ειρήνη. Ή τουλάχιστον δείξε… ότι προσπαθείς!

ιχθύες

Για να είναι πιο θετική η πορεία της ερωτικής σου ζωής, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις χώρο για αυτήν. Αυτό σημαίνει, πως πρέπει να αποδεχτείς τις αυξημένες ανησυχίες σου. Υιοθέτησε μια στάση ευγνωμοσύνης όσον αφορά τουλάχιστον την ερωτική σου σχέση. Η δημιουργία χώρου για την εμφάνιση της θετικής αύρας, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι προσπαθείς να θεραπεύσεις, μια συναισθηματική πληγή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments