Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σας δίνει γνώση και θετική οπτική, θα αναπτύσσεστε όσο οικοδομείτε το μέλλον σας!

Η συγκατοίκηση του Δία με τον Πλούτωνα, μπορεί να μετατρέψει το κάρβουνο σε χρυσό. Η παραμονή τους εκεί μέχρι τον Νοέμβριο, θα βοηθήσει να ξετυλίξετε τη μεταμόρφωσή σας σε όλους τους τομείς!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Λέοντα. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Έτσι σχηματίζεται ένα Τ-τετράγωνο σταθερών ζωδίων, που απαιτεί να έχετε τον έλεγχο σε ό,τι αποκαλύπτεται αυτή την περίοδο. Μπορεί να είναι οικονομικές υποχρεώσεις ή απαιτήσεις από άλλους. Αν και πρέπει να τα χειρίζεστε όλα, η Σελήνη στον Λέοντα κάνει πιο θετική την οπτική σας!

zodia-5-1200x766

Την Πέμπτη διεκπεραιώστε μόνο τα καθήκοντά σας, τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας σας. Τυχόν συγκρούσεις, θα θέσουν σε σοβαρή δοκιμασία τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Να θυμάστε ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση μπορούν πάντα να βρεθούν διπλωματικές λύσεις. Οι ευχάριστες εκπλήξεις της σημερινής μέρας θα απευθύνονται κυρίως σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες – και μπορεί να τους ανοίξουν νέους ορίζοντες εξέλιξης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να δεσμευτείτε ή να αναλάβετε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο. Η Πέμπτη φέρνει μια έκπληξη στο σπίτι σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας ή θα λάβετε καλά νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε με φίλους ή γνωστούς σας, που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθούν με την επίλυση ενός θέματος που αφορά το σπίτι ή την ιδιοκτησία τους. Η Πέμπτη φέρνει μια σημαντική συνάντηση ή συνομιλία που σχετίζεται με χρήματα: δάνειο, πληρωμές και άλλα. zodia-4-1200x848

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

 Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση των προσωπικών σας προβλημάτων και για την εναρμόνιση σημαντικών σχέσεων για εσάς. Μπορεί να βιώσετε μια ευχάριστη εμπειρία στην ερωτική σας ζωή. Κάποιες συγκρούσεις σήμερα, θα σας κάνουν να επανεκτιμήσετε ορισμένες από τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

 Την Πέμπτη θα εξετάσετε και θα σχεδιάσετε ενέργειες, για την πραγματοποίηση των οποίων θα πασχίσετε όλη την υπόλοιπη εβδομάδα. Αυτή θα είναι σημαντική μέρα για την ερωτική σας ζωή, καθώς οι σχέσεις σας καθορίζονται από τη μοίρα και έχουν καρμική σημασία. Η μέρα είναι καλή για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση – αλλά μόνο εάν αυτό γίνει από μόνο του. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και επαφές που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments