Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη [30/04/20].

κριός

Θέλεις να μάθεις την αλήθεια για κάτι σχετικό με την ερωτική σου ζωή. Αν ναι…. τότε προσπάθησε ν’ ακούσεις τη διαίσθησή σου. Μην βασίζεσαι στη λογική για απαντήσεις, που φαίνεται πως έχουν νόημα επειδή τις βλέπεις ρεαλιστικά. Η καρδιά σου θα σου πει την αλήθεια. Και είναι αποφασισμένη να το κάνει τώρα, αν την αφήσεις!

ταύρος

Μη μπερδεύεσαι πιστεύοντας πως μια κατάσταση στη σχέση σου, είναι περισσότερο προβληματική απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί να πιστεύεις, πως είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσεις με τον τρόπο σου, από το να μιλήσεις με τον εραστή σου. Ένα πρόβλημα που μοιράζεται όμως…..γίνεται μισό. Θα νιώσεις ανακούφιση από τις πληροφορίες που θα μάθεις….αλλά πρέπει πρώτα να τις ζητήσεις!

δίδυμοι

Αξιοποιείς στο έπακρο την πνευματική διέγερση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου? Αν όχι…τότε γιατί? Ευχάριστες εξελίξεις σε περιμένουν κάνοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του, που θα οδηγήσει σε παθιασμένα σχέδια. Μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από την επιφάνεια, σε πιο ουσιώδη θέματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που γνωρίζει πως ο δρόμος για την καρδιά σου, είναι μέσω του μυαλού σου!

zevgari-agapi-zodia3-1200x800

καρκίνος

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι άνετα στη σχέση σου, θα εστιάσεις σε σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα έχεις αυστηρές απαιτήσεις σχετικά με αυτά που χρειάζεσαι από ένα σύντροφο. Ειδικά σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον εραστή σου, για το πώς θα προχωρήσετε παρακάτω.

λέων

Αυτό το διάστημα, ενδέχεται να προβάλλουν οι ανεξάρτητες και πιθανώς οι ανυπέρβλητες ιδιότητές σου. Δεν σημαίνει πως αντιδράς εγωιστικά ή δεν ενδιαφέρεσαι για τα «θέλω» του εραστή σου. Είσαι όμως αποφασισμένη να διασφαλίσεις, ότι οι απαντήσεις ή οι συμφωνίες σας είναι σύμφωνες με τους δικούς σου όρους. Το πόσο ευαίσθητα θα το μεταφέρεις, θα αποφασίσει και το αποτέλεσμα!

παρθένος

Το να αισθάνεσαι καλύτερα μέσα σου, θα σε βοηθήσει αναμφίβολα να λάμψεις και εξωτερικά. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα λάβεις σοβαρά υπόψη την βελτίωση της εμφάνισή σου, αυτό το διάστημα. Ακόμα κι αν δεν νιώθεις τόσο σέξι, μπορείς να εξαλείψεις από τη στάση σου μερικές κακές συνήθειες, που εμποδίζουν το παθιασμένο δυναμικό σου. Το θετικό αντίκτυπο που θα έχει στην αυτοπεποίθησή σου, θα είναι επίσης φοβερό!

ζυγός

Ενδέχεται να μην χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα, για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τον γνωρίζεις, θα νιώσεις τη σταθερότητα που κυριαρχεί στη σχέση σας. Με το να νιώθεις πιο ασφαλής και ισορροπημένη, θα κάνεις ευτυχισμένο το ταίρι σου!

σκορπιός

Μην προσπαθείς να βρεις απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις που έχεις για τη σχέση σου. Και το κυριότερο μη σε πιάσει η μανία, να κάνεις το ντετέκτιβ. Οι καταστάσεις στη σχέση σου είναι λιγάκι ασταθείς αυτό το διάστημα για να μπορέσεις να τις κατανοήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Ο έρωτας λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, οπότε άφησε ένα μυστήριο να αιωρείται για λίγο περισσότερο!

τοξότης

Είτε επιλέξεις να πεις αυτά που θέλεις όπως ακριβώς τα βλέπεις είτε μιλήσεις με περισσότερο πάθος, το επικοινωνιακό σου στυλ θα κυμαίνεται από το πειστικό μέχρι το δυναμικό. Γι’ αυτό μην κατηγορήσεις τον αγαπημένο σου, για υπερευαισθησία και μην είσαι υπερβολικά παρορμητική Πιθανότατα κι εσύ να αντιδρούσες αμυντικά σε οποιαδήποτε βαριά ανταλλαγή. Οπότε προσπάθησε να το έχεις υπόψη σου. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου, τότε θα θελήσεις να τη μεταφέρεις στο επόμενο επίπεδο. Να είσαι όμως ειλικρινής σχετικά με το πόσο πιστεύεις, ότι βρίσκεστε πραγματικά στην ίδια σελίδα με το ταίρι σου. Πιθανόν να βλέπετε και οι δύο τον ίδιο προορισμό, αλλά από διαφορετική διαδρομή. Αυτό είναι κάτι, που πρέπει να αντιμετωπιστεί ήρεμα, τώρα.

υδροχόος

Είσαι αυτή που είσαι! Και αν είσαι ελεύθερη, τότε μην αλλάξεις τίποτα από την προσωπικότητά σου, για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε να είσαι σίγουρη, πως ο εραστής σου, γνωρίζει όλες τις ασυνήθιστες ιδιοτροπίες της ιδιοσυγκρασίας σου. Όλα αυτά όμως συμβάλλουν, στο να σε κάνουν το μοναδικό άτομο που είσαι. Η αυθεντικότητά σου, είναι μια από τις πιο δελεαστικές σου ιδιότητες τώρα. Γι’ αυτό….σταμάτα το θέατρο!

ιχθύες

Αν κοιτάξεις πίσω στο ρομαντικό σου παρελθόν και αναλογιστείς τα λάθη που έχεις κάνει, τότε μην κατακρίνεις τον εαυτό σου. Είναι εξίσου σημαντικό να μην καλλιεργείς δυσαρέσκεια για τα επώδυνα ή ενοχλητικά επεισόδια που δεν μπόρεσες να ελέγξεις. Παρά τα όσα νομίζεις, αυτά σε έκαναν πιο ανθεκτική – και σοφή. Αν διαπιστώσεις πως αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου στην ερωτική σου ζωή, τότε η σοφία που αποκτήθηκε από το παρελθόν σου, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments