Lifestyle

Άννα Βίσση ηλικία: Απίθανο πόσο χρονών είναι

Άννα Βίσση ηλικία: Απίθανο πόσο χρονών είναι
Άννα Βίσση ηλικία: Η ηλικία της - κατά πολλούς - απόλυτης Ελληνίδας σταρ είναι κάτι που θα πρέπει να δείτε την ταυτότητα για να το πιστέψετε.

Άννα Βίσση ηλικία: Για πολλούς είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Για άλλους είναι η καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Άλλοι συμφωνούν με τις επιλογές που έκανε στο ρεπερτόριο της, άλλοι πάλι όχι. Όπως και να χει, η Άννα Βίσση σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην Ελλάδα. Όχι μόνο από το χώρο της μουσικής, αλλά γενικότερα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις και τον τελευταίο άνθρωπο στην Ελλάδα και να μη γνωρίζει ποια είναι η Άννα Βίσση.

Έχει διαγράψει μια εκπληκτική καριέρα εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Και εδώ είναι που το πράγμα γίνεται παράξενο. Γιατί θα αναρωτιέται κανείς βλέποντας την, πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έχει πίσω της μια καριέρα τόσων πολλών ετών και αυτό γιατί φαίνεται απίστευτα νέα. Πραγματικά κάνει εντύπωση σε πολλούς, αφού η Άννα Βίσση μοιάζει να είναι στη δεκαετία των 30.

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος “μα καλά πότε ξεκίνησε την καριέρα της 5 χρονών”; Όχι φίλες και φίλοι, απλώς είναι 62 ετών. Ναι καλά διαβάσατε. Η Άννα Βίσση που διατηρεί αυτό το κορμί και αυτή την επιδερμίδα έγινε τον προηγούμενο Δεκέμβρη 62 ετών. Κι όμως, ακόμα ακούραστη, αγέραστη και αέναη. Βγάζει τραγούδια, είναι πάντα στο κλίμα της εποχής και πειραματίζεται όπως πάντα ακόμα και σήμερα.

Η ίδια είχε μιλήσει για το θέμα της ηλικίας της στο περιοδικό “Εγώ” και τον Πάνο Γιαννακόπουλο το 2015 δηλώνοντας:

«Μεγάλη σημασία το μέσα σου. Η επιθυμία. Όλες θέλουμε. Είναι κάτι που απαιτεί κόπο. Εγώ πάντα βαριόμουν να στρογγυλοκάθομαι, να πίνω φραπέ και να κουτσομπολεύω. Με ενδιέφερε να γυμναστώ, να διαβάσω και να εφαρμόσω πάνω μου κάτι που θα με κάνει αξιοθαύμαστη. Όχι για τα μάτια του κάθε άντρα. Δεν το κάνω για να με ερωτευτούν. Το κάνω για να γουστάρω τον εαυτό μου και ας είμαι και… ερωτεύσιμη. Δεν με απασχολεί τώρα. Κρύβει, όμως, φόβο για μετά. Είμαι 57 χρονών (σήμερα 62). Έχω φροντίσει να μην το δείχνω. Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments