Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους, καλή Πρωτομαγιά! Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά των αισθημάτων διαμένει στους Διδύμους από τις 4 Απριλίου. Από εκεί φροντίζει να αποκαλύπτονται όσα πρέπει να ξέρετε… Και ίσως κάποια να αφορούν απόψεις σας που χρειάζονται αλλαγές!

Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου, παραμένοντας έτσι στους Διδύμους μέχρι τις 7 Αυγούστου. Δεδομένου ότι διανύουμε μια χρονιά ανοικοδομήσεων, είναι σημαντικό να έχετε κατασταλάξει στα ζητούμενά σας!

Σε αυτό θα βοηθήσει η Αφροδίτη, που προάγει την έλξη, τις αξίες και την ομορφιά: Κατά την ανάδρομη φάση της, θα μπορέσετε να δείτε και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Λέοντα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες υπερβολές ή δράματα. Μιας και εξελίσσονται πολλά, φροντίστε να είστε γνήσιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας!

zodia-5-1200x766

Την πρώτη μέρα του Μαΐου θα έχετε την αίσθηση ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή, κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε πολλά σημαντικά πράγματα για εσάς. Μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα για σημαντικές αλλαγές ή να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία στις ιδέες σας και στο έργο σας συνολικά. Αφήστε ελεύθερες τις φιλοδοξίες σας, να σας παροτρύνουν να γίνετε πιο δραστήριοι. Την Παρασκευή αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια και γενικά περίπλοκα οικονομικά θέματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή είναι ευνοϊκή και επιτυχημένη μέρα, ειδικά αν εστιάσετε στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Η Παρασκευή θα απαιτήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που θα αφορά μία αλλαγή για τον μήνα Μάιο. Η μέρα υποδεικνύει μια ευχάριστη εμπειρία, μια συνάντηση ή μια έκπληξη για τα άτομα που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα προκύψουν μικρές αλλαγές στα σχέδιά σας, λόγω κάποιων απροσδόκητων συναντήσεων ή νέων. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε ή να πάρετε αποφάσεις. Μια απροσδόκητη είδηση ​​που σχετίζεται με φίλους ή συγγενείς, θα σας εμπλέξει κάπως σε κάποιο γεγονός στη ζωή τους. zodia-4-1200x848

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Παρασκευή είναι ενδιαφέρουσα ημέρα, όσον αφορά την εξέλιξη των φιλικών ή επαγγελματικών σας σχέσεων. Η πορεία των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες και την υπευθυνότητά σας. Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα ή να ανακαλύψετε νέες ιδέες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με τους άλλους, καθώς οι τάσεις της μέρας απαιτούν να επικεντρωθείτε σε άλλα πιο σημαντικά καθήκοντα. Εάν έχετε οικογενειακή επιχείρηση, ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια σε καθετί που θα κάνετε. Μην αγνοήσετε τα προβλήματα του/της συντρόφου σας που αφορούν τη δουλειά του/της. Όλοι έχουμε ανάγκη από υποστήριξη ή συμβουλές. Την Παρασκευή, οποιαδήποτε ενασχόλησή σας με έγγραφα ή χρήματα θα έχει επιτυχία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments