Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή [01/05/20].

κριός

Αυτό που μπορεί να μην έχει νόημα για σένα, μπορεί να έχει αποκρυσταλλωθεί στο μυαλό του εραστή σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις αυτό που λέει με ανοιχτό μυαλό, επειδή η ευελιξία σου, θα ανοίξει το δρόμο για ανοιχτή επικοινωνία. Γίνε παρατηρητής χωρίς να υποκύψεις στην ανάγκη να κάνεις ερωτήσεις στον αγαπημένο σου με τέτοιο τρόπο που θα φανείς σαν ανακριτής.

ταύρος

Αν τα ερωτικά σου, καθοδηγούνται περισσότερο από τη φαντασία και όχι από την πραγματικότητα, τότε δεν υπάρχει πουθενά κανένα κακό. Είτε χρησιμοποιείς αυτό το διάστημα, για να σκεφτείς τις παθιασμένες δυνατότητές σου με έναν πιθανό σύντροφο ή για να αποκαλύψεις τι θα ήθελες να ζήσεις στον αγαπημένο σου, η ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσά σας, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ συναρπαστικό και δελεαστικό.

δίδυμοι

Κανένα δώρο δεν σε εμπνέει και δεν σε ενθουσιάζει, όσο το να βιώσεις στην ερωτική σου ζωή, όλα όσα επιθυμείς. Μην αντιμετωπίζεις όμως με σκληρότητα κάποιες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αυτό που θα οικοδομήσεις τώρα, θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις. Ακόμα κι αν κάτι στη σχέση σου, φαίνεται μονότονο ή επαναλαμβανόμενο, με λίγη φαντασία και πάθος, μπορείς να το αλλάξεις σύντομα.

zevgari-agapi-zodia3-1200x800

καρκίνος

Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, μπορεί να ακολουθήσει την κατεύθυνση αυτού που θέλεις. Μην προκαλείς αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου… γιατί με τα σωστά επίπεδα υπομονής και ευαισθησίας, θα καταφέρεις να μην δημιουργηθούν ποτέ. Οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές σας, δεν πρέπει να οδηγούνται σε ανεπιθύμητες ή άβολες περιοχές. Εστίασε καλύτερα στους λόγους, που σε κάνουν να είσαι θετική κι αισιόδοξη.

λέων

Αν αισθάνεσαι σαν να ξεκινάς κάτι από το μηδέν ή να ξαναχτίζεις κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, τότε μην θεωρήσεις αυτές τις προσπάθειες, σαν βήματα προς τη λάθος κατεύθυνση. Τα πρόσφατα γεγονότα μπορεί να έχουν δημιουργήσει την ανάγκη, να γίνουν πιο ξεκάθαρα για όσα θέλεις από τη σχέση σου ή για το πώς θα την ενισχύσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως, κάτι πρόκειται να μπει σε ισχυρότερα ή ενδεχομένως μόνιμα θεμέλια.

παρθένος

Δείξε ευαισθησία, διαφορετικά μη λες τίποτα. Αυτό είναι το μήνυμα από το σύμπαν για οτιδήποτε σχετίζεται με τα ερωτικά σου θέματα. Η ανυπομονησία και η απογοήτευση, είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια για την εξέλιξη της σχέσης σου. Αν επιτρέψεις σε κάποιον να αποκτήσει ισχυρή βάση, τότε τα προβλήματα θα γίνουν εμφανή. Διατήρησε λοιπόν τα πράγματα γλυκά, ήρεμα και συμπονετικά. Με αυτόν τον συνδυασμό, αποκλείεται να χάσεις.

ζυγός

Ακόμα κι αν πιστεύεις πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αισθάνεσαι δυσαρεστημένη, μη χάνεις το χρόνο σου, δημιουργώντας ακόμη έναν. Αντ’ αυτού, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να πετύχεις τις βελτιώσεις που χρειάζεται η σχέση σου. Αναρωτήσου, με ποιον τρόπο δείχνεις την αγάπη και την υποστήριξή σου στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, σκέψου πώς δημιουργείς εμπόδια, στην ερωτική σου ευτυχία.

σκορπιός

Αν θέλεις να φαίνεσαι λαμπερή στους γύρω σου, τότε πρέπει να δουλέψεις με τα συναισθήματά σου. Αρχικά φρόντισε να αγαπήσεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό σ’ αυτό. Ακόμα κι αν διασκεδάζεις μ’ αυτά που χρειάζεται το ταίρι σου, ψάξε μέσα σου να βρεις αυτό που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στον κόσμο σου. Μπορεί και να εκπλαγείς μ’ αυτά που θ’ ανακαλύψεις.

τοξότης

Είναι η κατάλληλη περίοδος, για να διαχωρίσεις τι είναι καλό και τι όχι, στην ερωτική σου ζωή. Αν κοιτάξεις τη μεγαλύτερη εικόνα, τότε είναι εύκολο να πείσεις τον εαυτό σου ότι σε περιμένει σκληρή δουλειά για να προσφέρεις περισσότερη άνεση, ασφάλεια και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή. Άφησε την καρδιά σου να σε βοηθήσει, να εστιάσεις στον τρόπο που θα χειριστείς πιο αποτελεσματικά την παθιασμένη σου προσπάθεια. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

αιγόκερως

Ακόμα κι αν κάτι φαίνεται πως χάνει την ισορροπία του στη σχέση σου, πάρτο σαν ένδειξη για να το αντιμετωπίσεις. Δεν χρειάζονται δραματικές κινήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε απαιτείται από σένα μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου, για το πώς θα φέρετε ξανά τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, μην αφήσεις τη δυσαρέσκεια να σε κάνει να πιστέψεις, ότι οι προσπάθειές σου, δεν φέρνουν αποτελέσματα. Αν μη τι άλλο, η επιβράδυνση των καταστάσεων και η ικανότητά σου να διακρίνεις πού υπάρχει εμπόδιο, είναι καλή ιδέα.

υδροχόος

Θα έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα στο μυαλό και την καρδιά σου, για το τι μπορείς να προσφέρεις στον εραστή σου. Ίσως, αποφασίσεις να κινηθείς με τρόπους που δεν είχες κάνει προηγουμένως. Ωστόσο, αυτό για το οποίο δεσμεύεσαι, θα πρέπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να εξεταστεί μέχρι την ολοκλήρωσή του. Οι συγκινητικές λέξεις είναι υπέροχες, αλλά θα πρέπει να υποστηρίζονται με ειλικρινείς ενέργειες.

ιχθύες

Μην πείσεις τον εαυτό σου, πως αν εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, θα υπολείπονται των προσδοκιών του. Θα μπορούσες να επαναλάβεις τις λέξεις στο μυαλό σου και να πιστέψεις, πως είναι υπερβολικές για να τις εκφράσεις. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχεις βρει κάτι υπέροχο και βαθύ να του πεις, που θα τον ξετρελάνει. Απελευθέρωσε τώρα, τη δημιουργικότητα του μυαλού σου!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments