Lifestyle

Η Τζωρτζίνα του Ρονάλντο άπλωσε ρούχα χωρίς ρούχα

Η Τζωρτζίνα του Ρονάλντο άπλωσε ρούχα χωρίς ρούχα
Η φωτογραφία της νοικοκυράς Χεορχίνας άναψε φωτιές.

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά λέει ο θυμόσοφος λαός και άδικο δεν έχει. Πόσο μάλλον όταν νοικοκυρά είναι και μια εκρηκτική μαμά όπως η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Τζωρτζίνα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram στις οποίες αρέσκεται να τονίζει τις καμπύλες και την ομορφιά της. Ενίοτε επιδεικνύει και το πόσο καλή νοικοκυρά είναι όπως έκανε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της. Εκεί μας έδειξε από την πίσω πόρτα πως απλώνει τα πλυμένα ρούχα στην απλώστρα. Η Τζωρτζίνα άπλωσε τα ρούχα…χωρίς ρούχα και προκάλεσε εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια πάντως σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκάλυψε πως υπάρχει ένα μυστικό για να κρατάει ζωντανή την σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, κι αυτό δεν είναι άλλο από το να φορά κάθε βράδυ στο κρεβάτι μόνο τα σέξι της εσώρουχα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Η Ροντρίγκεζ είχε μιλήσει στην βρετανική εφημερίδα The Sun: «Το να είσαι σύντροφος κάποιου τόσο διάσημου δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό που νιώθω για εκείνον είναι πιο δυνατό από κάθε πίεση.

Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός», είχε πει ενώ αποκάλυψε ότι:  “Είναι άνετο, είναι και σέξι και ρομαντικό. Τα συνδυάζει όλα και θα κάνει και τον άντρα σας χαρούμενο”, συνεχίζει η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, μιλώντας για το μυστικό της παροτρύνοντας τις αναγνώστριες της συνέντευξης να υιοθετήσουν το «τρικ» της.

Και όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media τα σέξι εσώρουχα δεν τα έχει μονάχα για την κρεβατοκάμαρα αλλά για όλα τα μέρη του σπιτιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments