Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τo Σάββατο [02/05/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον καινοτόμο Υδροχόο, ο πλανήτης της πειθαρχίας σας μαθαίνει πώς μεταλλάσσονται τα πράγματα και πού πρέπει να εστιάσετε! Είναι βέβαιο ότι έχετε πολλά να διδαχθείτε, αν μείνετε συντονισμένοι με το παρόν… Όλοι βιώνετε μια κατάσταση που τα πάντα γύρω σας αλλάζουν!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα, θέση που θεωρείται αίσια. Όσα αναλάβετε ή ασχοληθείτε σήμερα, θα έχουν θετική πορεία και θα διεκπεραιώσετε πολλά. Οργανωθείτε για να μην εκτραπείτε, είναι ιδανική στιγμή να υιοθετήσετε υγιείς πρακτικές! zodia-5-1200x766

Το Σάββατο προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις διαθέσεις και τα σχέδια της οικογένειάς σας. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε, θα κρίνει την επιτυχία της σημερινής μέρας. Ενδέχεται να υπάρξει μια διαφωνία, σχετικά με τα επερχόμενα έξοδα ενός παιδιού ή κάποιου συγγενή σας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, όσοι είστε έτοιμοι να ακούσετε άλλους και να σεβαστείτε τις απόψεις τους, θα τα βγάλετε πέρα με επιτυχία. Αλλά αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κόλπα ή να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των γύρω σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απογοητευτείτε ή να χαλάσετε τις σχέσεις σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας, να μιλήσετε με συγγενείς ή με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Θα έχετε συναντήσεις και συνομιλίες για διάφορους λόγους και σε διάφορες περιστάσεις. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μία αγορά ή κάποιο δώρο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε πολύ συγκεκριμένα καθήκοντα, στα οποία δεν πρέπει να αποτύχετε. Οτιδήποτε κάνετε, θα είναι σημαντικό για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων. Η σημερινή μέρα φέρνει εκπλήξεις που σχετίζονται με χρήματα. zodia-4-1200x848

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση ή άλλη περίσταση, που σχετίζεται με ένα άτομο από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο. Η σημερινή μέρα δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Σε γενικές γραμμές, τα σχέδια και οι συμφωνίες που θα κάνετε θα εξελιχθούν με τον τρόπο που είχατε σκεφτεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα χρειαστεί να ακυρώσετε κάποιο ταξίδι που είχατε προγραμματίσει, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα. Η μέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και τη σταθεροποίηση κάποιων σημαντικών πραγμάτων στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα ευχάριστο γεγονός, που σχετίζεται με κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments