Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [02/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [02/05/20].

Κριός

Μετριάστε την τολμηρή σας προσέγγιση υιοθετώντας έναν πιο χαλαρό, ευχάριστο τρόπο, όταν πλησιάζετε κάποιον/α. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να φέρεστε σαν χαζοί. Απλά μην γίνεστε πιεστικοί κατά την πρώτη σας γνωριμία με κάποιο άτομο.

Ταύρος

Αισθάνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους. Προσπαθήστε να το αποδεχτείτε, μην αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Δείτε την θετική πλευρά. Μπορείτε να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να δεθείτε ακόμη περισσότερο με τα κοντινά σας άτομα.

Δίδυμοι

Το μυαλό σας τριγυρνάει εδώ κι εκεί σήμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε απίστευτα σέξι. Μην παραβλέπετε την επίδραση που έχετε στους άλλους ανθρώπους. Ρίχνετε μια ματιά πότε-πότε για να δείτε τα επακόλουθα της παρουσίας σας.

zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

Καρκίνος

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα. Κάντε κάτι για να αξιοποιήσετε την καλή σας διάθεση. Αλλά φροντίστε να είστε προσεκτικοί, τα λεγόμενά σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Για αυτό προσέξτε τι λέτε ή αποδεχτείτε τις συνέπειες.

Λέων

Οι διαδικτυακές συγκεντρώσεις πάντα σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Σας δίνουν μια αίσθηση κανονικότητας και εγγύτητας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα λογικά σας στις πρωτοφανείς αυτές συνθήκες που ζούμε.

Παρθένος

Κάποιοι άνθρωποι λένε «κάθε πράγμα στον καιρό του». Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία τόσο πότε λέτε κάτι, αλλά τι λέτε ή μάλλον τι επιλέγετε να μην πείτε. Κάποιες φορές πραγματικά ισχύει ότι «όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο».

Ζυγός

Σήμερα θα εκμυστηρευτείτε κάποια πράγματα, σε ένα άτομο που δεν θεωρούσατε έμπιστο μέχρι τώρα. Είναι μια πρόκληση που θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας… Και μόλις βρεθείτε έξω από αυτή, θα εκπλαγείτε από το πόσο ελεύθεροι θα αισθανθείτε.

Σκορπιός

Ζητήστε τριγύρω περισσότερες πληροφορίες για αυτό το νέο ερωτικό ενδιαφέρον – ή μιλήστε του απευθείας. Είναι εκπληκτικό το πώς η ειλικρίνειά σας μπορεί να αποσπάσει τις πιο αποκαλυπτικές απαντήσεις.

Τοξότης

Μόνο πολύ έξυπνα άτομα μπορούν να διατηρήσουν την προσοχή σας τώρα. Μόνο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι. Αναζητήστε κάποιο καινούργιο άτομο με το οποίο ταιριάζετε πνευματικά. zevgari-agapi-zodia-1200x798

Αιγόκερως

Ξέρετε ότι τα λόγια είναι φτηνά. Για κάποιους ανθρώπους αυτό ισχύει περισσότερο από κάποιους άλλους. Ίσως χρειαστεί να αποχωρήσετε από κάποιες διαδικτυακές ή προσωπικές συζητήσεις σήμερα.

Υδροχόος

Πείτε αντίο στο φόβο και να έχετε θάρρος. Έχετε διάθεση να κάνετε αυτό που θέλετε, να πείτε αυτό που σκέφτεστε και να είστε ο εαυτός σας. Προχωρήστε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ιχθύες

Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Τα πάντα είναι μετέωρα και συγκεχυμένα. Θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή υπό τις τρέχουσες συνθήκες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments