Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο [02/05/20].

κριός

Αγαπητοί Κριοί, περνάτε κι εσείς σε μια πιο απαιτητική περίοδο ζωής! Είναι καιρός πλέον να εστιάσετε στους στόχους σας, να ξανακοιτάξετε τα σχέδιά σας. Πάψτε να ασχολείστε με όσα κάνουν ή μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι. Είναι η στιγμή που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και τα ζητούμενά σας!

ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είναι λογικό υπό τις συνθήκες να σας έχουν κουράσει οι υποχρεώσεις και οι πολλές ευθύνες. Το γεγονός ότι έχουν συσσωρευτεί, σας πιέζει και σας αγχώνει. Αλλά επειδή αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση, φροντίστε να παίρνετε τις αναγκαίες προφυλάξεις για τον εαυτό σας. Προτιμήστε συνειδητά την ψυχραιμία και τη λογική, αντί του παρορμητισμού και των βιαστικών κινήσεων. Δεν θα πάρετε σωστές αποφάσεις ούτε θα επιλύσετε τα προβλήματα με αυτή την πρακτική!

δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είστε ευνοημένοι με πολλά ταλέντα και ικανότητες! Τώρα είναι η στιγμή να τα αξιοποιήσετε όλα, προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που θα υπάρξουν στην πορεία σας. Θα σας ωφελήσει μια αλλαγή σκηνικού, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ανανέωση γύρω σας και στην οπτική σας, θα σας δώσει ώθηση να μικρύνετε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας. Δώστε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε, για να διασκεδάσετε και να τονώσετε τη διάθεσή σας!

astrologos-zodia-pixabay-1200x783

καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να νιώθετε κάπως «κολλημένοι» σχεδόν από όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρόλο που θέλετε να σημειώσετε πρόοδο, φαίνεται να μην το καταφέρνετε ούτε να προχωρούν όσα έχετε ήδη αρχίσει. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι θα αρχίσει πλέον να επιστρέφει ο δυναμισμός σας. Θα καταφέρετε να διαχειριστείτε με επιτυχία ακόμα και προβλήματα που φάνταζαν δυσεπίλυτα. Να κάντε τακτά διαλείμματα, ώστε να ασχολείστε και με πράγματα που σας ευχαριστούν για να καταπολεμάτε τη ρουτίνα!

λέων

Αγαπητοί Λέοντες, έφτασε η στιγμή να συγκεντρωθείτε και να εστιάσετε! Δεν πρέπει να σπαταλήσετε άλλο πολύτιμο χρόνο σε θέματα που σας πηγαίνουν πίσω και σας εμποδίζουν να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Να σκέφτεστε ότι όσα προβλήματα αντιμετωπίζετε τώρα είναι προσωρινά. Σύντομα θα επιστρέψετε στη θετική και παραγωγική καθημερινότητά σας, γι’ αυτό πρέπει να έχετε κάνει την απαραίτητη προεργασία!

παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να κάνετε ριζικές αλλαγές σε κάποιες συνήθειές σας! Ξέρετε ποιες είναι αυτές που ευθύνονται για εντάσεις και δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό… Σας έχουν παγιδεύσει σε έναν φαύλο κύκλο, απ’ τον οποίο εσείς πρέπει να βγείτε συνειδητά. Στρέψτε άμεσα την οπτική σας σε εσάς και τα θέλω σας, αρκετά παραμελήσατε τον εαυτό σας!

ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τώρα πρέπει να επιστρατεύσετε την παροιμιώδη σοβαρότητα και την ωριμότητά σας! Είναι η στιγμή να οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και να στήσετε καινούργια σχέδια δράσης. Με μια πιο αποδοτική στρατηγική, η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη. Δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας προβληματίζει ή να σας πιέζει, γιατί θα καθυστερήσετε οι ίδιοι τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα σας κάνει καλό να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, περνάτε σε μια φάση που μπορείτε να χειριστείτε όσα προβλήματα σας ανησυχούν! Στο χέρι σας είναι να αναζητήσετε τις πιο αποδοτικές τακτικές, αντί να σπαταλάτε ενέργεια για όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Εστιάστε σε αυτά που θα σας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα, πιο γρήγορα και εύκολα. Μην αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, που ίσως χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμβουλή σας!

τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, το νιώθετε ότι επιστρέφουν η ενέργεια και η ζωτικότητά σας! Αυτές οι αίσιες δονήσεις θα αποτελέσουν καίρια όπλα, για να αντεπεξέλθετε ακόμα και στις πιο έντονες προκλήσεις. Ακόμα κι αν βγάλουν ξανά το κεφάλι τους κάποια προβλήματα του παρελθόντος, μην αφήσετε να σας καταβάλουν. Αντιμετωπίστε τα δυναμικά με τη σοβαρότητα, την πειθαρχία και την ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν! zodia6-1200x824

αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, κάποιες παγίδες φαίνεται να ελλοχεύουν στην πορεία σας… Είναι απαραίτητο να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Μην επιτρέψετε σε αυτά τα θέματα να σας καταβάλουν, γιατί θα καταλήξετε άπραγοι και πιο αγχωμένοι από πριν. Με αργή και σταθερή προσέγγιση, είναι βέβαιο ότι θα τα βγάλετε από τη ζωή σας πλέον – και δια παντός!

υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, όλα αρχίζουν να κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν. Ο κόπος που καταβάλατε τον τελευταίο καιρό, αρχίζει να δείχνει τα θετικά του αποτελέσματα. Τώρα όλα θα εξαρτηθούν από τον ρεαλισμό που θα τα αντιμετωπίσετε. Έτσι θα αντλήσετε περισσότερη δύναμη, ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για όσα έπονται!

ιχθύες

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να βάλετε στην άκρη κάποιες προκαταλήψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Εστιάστε στην καλύτερη προετοιμασία και πιο εντατική προσπάθεια για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ερευνήσετε τα οφέλη που μπορούν να σας αποδώσουν, γιατί θα σας προσεγγίσουν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τις αδράξετε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments