Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [03/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [03/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, για την Κυριακή [03/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, για την Κυριακή [03/05/20].

  • Κριός

Αναπολείτε τις στιγμές που περάσατε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α δεν πέτυχε η σχέση σας;Είναι κατανοητό – αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας πάρει από κάτω. Μήπως να χρησιμοποιήσετε πιο παραγωγικά τον χρόνο σας;

  • Ταύρος

Μαντέψτε! Οι περισσότερες πιθανότητες που έχετε τώρα για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, επαφίενται στην οικογένειά σας. Αυτό το άτομο με το οποίο θέλει να σας τα φτιάξει ο αδερφός σας, μπορεί να αποδειχθεί τέλειο για εσάς.

  • Δίδυμοι

Σήμερα πάρτε ένα μικρό ρίσκο. Κάντε για παράδειγμα μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Και στη συνέχεια πάρτε ένα λίγο μεγαλύτερο ρίσκο. Πριν το καταλάβετε θα έχετε αλλάξει όλη σας την ερωτική ζωή.

  • Καρκίνος

Κάποιος/α υποψήφιος/α ερωτικός/ή σύντροφος ζητάει πολλά από εσάς. Και επειδή είστε γενναιόδωροι από τη φύση σας μπορεί να μην καταλάβετε αρχικά ότι αποτελεί παραβίαση των ορίων σας. Φερθείτε σαν ενήλικες. Πείτε όχι και να το εννοείτε.

  • Λέων

Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε πέρα από τον ίδιο τον φόβο. Αν έχετε μπει στο παιχνίδι των ραντεβού πολύ καιρό τώρα, μπορεί να αισθάνεστε περίεργα. Αν όμως δεν κάνετε πίσω, σιγά-σιγά αυτό το περίεργο συναίσθημα θα μετατραπεί σε αυτοπεποίθηση.

  • Παρθένος

Αντί να κάνετε λίστα με όλα όσα δεν θα θέλατε να έχει ο/η υποψήφιος/α σύντροφός σας, κάντε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεστε. Αν στέλνετε καταφατικές σκέψεις στο σύμπαν, θα έχετε πιο άμεσα -και πιο ευχάριστα- αποτελέσματα.

  • Ζυγός

Η στάση σας «ένας για όλους και όλοι για έναν» είναι αξιοθαύμαστη σε ό,τι αφορά την δουλειά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να τροποποιήσετε αυτή την άποψή σας όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Αν δεν είστε εσείς καλά με τον εαυτό σας, δεν θα μπορέσετε να κάνετε κάποιον άλλον χαρούμενο.

  • Σκορπιός

Σήμερα φροντίστε να έχετε πρόχειρο το ημερολόγιο σας. Δεν θέλετε τώρα που θα αρχίσετε επιτέλους να βγαίνετε έξω να προγραμματίσετε δυο πράγματα την ίδια ώρα. Το σύμπαν υπόσχεται πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

  • Τοξότης

Θέλετε να κάνετε σχέση με αυτό το άτομο ή να το σώσετε; Μερικές φορές η τρυφερή σας καρδιά μπορεί να μπερδέψει αυτές τις δύο επιθυμίες μεταξύ τους. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να χρησιμοποιήσετε κοινή λογική σε αυτή την περίπτωση.

  • Αιγόκερως

Σταματήστε να προσπαθείτε να καθορίσετε το ερωτικό σας πεπρωμένο. Αφήστε το σύμπαν να βάλει ένα χεράκι. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα καταλήξετε κάπου εκπληκτικά αλλά θα αρχίσετε να διασκεδάζετε και περισσότερο. Αρκεί να παραδώσετε επιτέλους τον έλεγχο.

  • Υδροχόος

Αν και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, μερικές φορές η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη. Σταματήστε να πιέζετε να συμβεί κάτι, όταν βλέπετε ότι η κατάσταση είναι ξεκάθαρα προσανατολισμένη αλλού. Αν είναι γραφτό να προχωρήσει αυτή η σχέση, θα γίνει.

  • Ιχθύες

Αν διαρκώς υπεραναλύετε τα ελαττώματα κάποιου, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα μεγεθύνετε. Το ίδιο ισχύει και για τον εαυτό σας. Μάθετε να εκτιμάτε τις ιδιορρυθμίες του κάθε ανθρώπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments