Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια την Κυριακή [03/05/20].

  • κριός

Θα ανακαλύψεις πως υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στην ερωτική σου ζωή, απ’ ό,τι νόμιζες. Αυτή η ανακάλυψη, φαίνεται επίσης να βασίζεται στην ικανότητα ή στην προθυμία σου, να αποδεχτείς πως δεν πρέπει να παραιτείσαι από ορισμένες καταστάσεις. Μπορείς να καταλάβεις πώς ήταν τα πράγματα και πώς είναι τώρα. Αλλά μην αποκλείσεις την υποστήριξη που πρέπει να έχεις από το ταίρι σου, για να μετατρέψεις αυτό που βιώνεις, σ’ αυτό που επιθυμείς.

  • ταύρος

Μπορείς να εντοπίσεις τρόπους, για να προσφέρεις άφθονη ζεστασιά, σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σου, αυτή την περίοδο. Θα σου καταστεί σαφές, ότι παρά το γεγονός ότι κάτι επαναλαμβανόμενο στην ερωτική σου ζωή αυξάνεται, εσύ ίσως να προτιμάς να παραμείνεις στην άνεση που προσφέρει.Τόλμησε όμως να γίνεις λίγο πιο τολμηρή ή καινοτόμος, γιατί θα μπορέσεις έτσι να ζήσεις πολλές παθιασμένες υποσχέσεις.

  • δίδυμοι

Έχεις ένα ευχάριστο κύμα παθιασμένης ενέργειας που διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ζητήσεις από τον εραστή σου κάτι, που κανονικά δε θα του ζήταγες Η εξέλιξη της σχέσης σου, θα εξαρτηθεί από τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις και που πιθανώς ήσουν απρόθυμη να πάρεις μέχρι πρόσφατα. Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις και δες τι μπορεί να σου προσφέρει, λίγη τόλμη παραπάνω!

  • καρκίνος

Πρέπει ν’ ακολουθήσεις το ρητό που λέει, πως η καρδιά θέλει αυτό που θέλει! Θα ακούσεις το μήνυμα της καρδιάς σου ξεκάθαρα τώρα, και θα προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις τα ερωτικά σου όνειρα, που είχες από καιρό καταστείλει. Η καρδιά σου έχει μια αποστολή και σε παροτρύνει να την αφήσεις να σε καθοδηγήσει στον νέο παθιασμένο προορισμό που σε περιμένει. Μην αγνοήσεις την ευκαιρία να το κάνεις!

  • λέων

Έχεις μία δυναμική, που δουλεύει προς όφελός σου στα ερωτικά σου, ακόμα κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει Από που προέρχεται? Εσύ την έχεις δημιουργήσει. Κάποια στιγμή, έβαλες εποικοδομητικά την υπογραφή σου, εμποτισμένη από την άφθονη παθιασμένη ενέργειά σου…και τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου αυτό. Για να διατηρήσεις αυτή τη ροή, συνέχισε να κάνεις σταθερά βήματα και να παραμείνεις ο αυθεντικός εαυτός σου.

  • παρθένος

Αν δεχτείς ν’ αλλάξεις την εστίασή σου από αυτό που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει στη σχέση σου, με αυτό που θέλεις να πετύχεις, τότε δεν θα προσπαθήσεις πολύ για να αισθανθείς θετικά. Τα πράγματα ανάβουν και γίνονται πιο σέξι, όταν ανακαλύψεις πως ο αγαπημένος σου μοιράζεται τη φιλοδοξία σου. Με αποτέλεσμα, να έχεις το τέλειο αφροδισιακό.

  • ζυγός

Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να εξερευνήσεις τις λιγότερο προφανείς ή κρυφές πτυχές της ερωτικής σου σχέσης και η ανοιχτή, αυθεντική συζήτηση με το ταίρι σου, είναι ο σωστός τρόπος. Αυτή, μπορεί να αποκαλύψει τα παθιασμένα βάθη που περιμένουν να εξερευνηθούν. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα δημιουργήσεις ένα θετικό κι αισιόδοξο κλίμα στο δεσμό σου. Υπάρχουν οφέλη, αν συνεχίσεις τις ανοιχτές συζητήσεις και τις ανταλλαγές με τον εραστή σου, τώρα.

  • σκορπιός

Οι βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον εραστή σου, θα έχουν θετικά αποτελέσματα αυτό το διάστημα. Αντί να αποφύγεις ορισμένα θέματα θεωρώντας πως είναι ταμπού, συζήτησέ τα με αυτοπεποίθηση. Πιθανότατα να βρεις τη σωστή ισορροπία μεταξύ έντασης και μυστηρίου. Αν κάποιος ξέρει πώς να εφαρμόσει και τις δύο ποιότητες ελκυστικά, τότε είσαι η πλέον κατάλληλη για να το κάνεις.

  • τοξότης

Αν έχεις κάτι να πεις, τότε σκέψου, αν υπερτερούν οι λόγοι για να μιλήσεις από τους λόγους, που δεν πρέπει να το κάνεις. Μπορεί να μην έχεις το θάρρος για να εκφράσεις στον εραστή σου μια φαντασίωση ή ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό, με άλλο τρόπο. Μην στερείς από το ταίρι σου την ευκαιρία να μάθει, τι κρύβεται πραγματικά στο μυαλό και την καρδιά σου!

  • αιγόκερως

Είσαι αρκετά ρεαλίστρια, για να ορίσεις φιλόδοξους ρομαντικούς στόχους στη σχέση σου. Δε χρειάζεται να είναι μεγαλοπρεπή ή υπερβολικοί για να κάνουν τη σημαντική διαφορά στο δεσμό σου. Όλα ξεκινούν με το να κάνεις αυτό που αγαπάς ή να κάνεις χαρούμενο τον αγαπημένο σου. Κάνε τις σωστές κινήσεις, και θα δεις πως θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

  • υδροχόος

Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις σταθερά ή ξεκάθαρα σχέδια στο όνομα της αγάπης, αλλά μπορεί παράλληλα, να βρεθείς απροσδόκητα παραπλανημένη. Τα καλά νέα είναι, πως ό, τι κι αν συμβεί, θα προκαλέσει όχι μόνο την περιέργειά σου αλλά και την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Εσύ και το ταίρι σου, θα νιώσετε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που εμποδίζει το πλάνο σας. Μπορεί τελικά να σας μείνει αξέχαστο….για πολλούς λόγους.

  • ιχθύες

Όποτε υπάρχει θετικό κλίμα σε μια ερωτική σχέση, να είσαι σίγουρη πως η θεραπεία, σπάνια βρίσκεται πολύ μακριά. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ένα ρομαντικό σενάριο που συνεχιζόταν για καιρό…. αλλά μόνο και μόνο επειδή το έβλεπες αρνητικά. Το φως αντικαθιστά το σκοτάδι τώρα… και είναι ώρα να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, για να αγκαλιάσεις τη ζεστασιά που προσφέρεται.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments