Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Ζυγό, προάγει την ισορροπία και την αρμονία!Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να υπάρχει μια τέτοια ανάγκη… Η Σελήνη θα σας δείξει πού πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας. Να θυμάστε ότι ο Ζυγός αφορά όλων των τύπων τις σχέσεις!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας θυμίζει πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για μια υγιή σχέση. Ο Ερμής θα συναντήσει σήμερα τον Ήλιο μέσα στον Ταύρο. Η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας… Με τον Ζυγό στο σκηνικό, μπορείτε να τα εναρμονίσετε!

Τη Δευτέρα θα χρειαστεί να δείξετε την αφοσίωσή σας σε ορισμένα άτομα ή κάποιον σκοπό, σε μια δύσκολη και αμφιλεγόμενη στιγμή. Σήμερα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια σας και την επαφή σας με τα άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Η Δευτέρα υποδεικνύει περισσότερη επικοινωνία με φίλους από κοντά και μακριά, συζητήσεις για σημαντικά θέματα και τη λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Σήμερα θα σας δοθούν διάφορες ευκαιρίες για να χαρείτε. Κάποιες από τις πιο ευχάριστες στιγμές, μπορεί να σχετίζονται με την ολοκλήρωση μιας σημαντικής δέσμευσης ή την επίλυση ενός σύνθετου προβλήματος. Θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα, καθώς δεν θα δεχτούν την βοήθειά σας στην επίλυση των προβλημάτων τους. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα σκεφτούν προσεκτικά κάποια σχέδια ή ενέργειες, που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε διάφορα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε σημαντικές κοινωνικές ή επαγγελματικές επαφές. Η μέρα θα είναι επιτυχημένη και ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή ή την οικογένειά σας. Μια πρόταση ή κάποια νέα που θα λάβετε, θα καθορίσουν την εξέλιξη των σχεδίων σας έως το τέλος της εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αισθανθείτε άγχος σχετικά με την ολοκλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Παρά ταύτα, οι περισσότεροι θα μπορέσετε να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μια έκπληξη είναι πιθανό να προέρθει μέσω μιας προσφοράς ή πρόσκλησης. Σήμερα αποφύγετε κάθε είδους πίεση ή αντιπαράθεση με άτομα στην οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα προσαρμοστείτε στις ενέργειες και τις αποφάσεις των ανθρώπων γύρω σας. Οι ερωτικές εμπειρίες που θα βιώσετε, θα συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα. Σήμερα θα συζητήσετε με την οικογένειά σας διάφορες ειδήσεις που αφορούν ανθρώπους που γνωρίζετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Οι κύριες ασχολίες σας θα σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα έχετε δραστήρια επικοινωνία με συγγενείς που ζουν μακριά, λόγω της εξέλιξης σημαντικών γεγονότων Τα έξοδα που θα κάνετε θα είναι προγραμματισμένα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για την επίλυση ενός οικονομικού προβλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments