Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020.

  • Κριός

Αισθάνεστε κάπως σκουριασμένοι αναφορικά με τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Για την ακρίβεια, νιώθετε ότι είστε μια ισχνή απομίμηση από αυτό που πραγματικά είστε. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια η χαρά της ζωής.

  • Ταύρος

Δεν χρειάζεται να λέγονται όλα, ειδικά σε μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση. Η διακριτικότητα έχει περισσότερη δύναμη. Οι πράξεις μιλάνε πολύ πιο δυνατά από τις λέξεις τώρα.

  • Δίδυμοι

Κάποιος από τους αδέσμευτους φίλους σας έχει αρχίσει να γίνετε πολύ μελοδραματικός. Δεν αντέχετε να τον ακούτε άλλο να μιλάει για τις ατυχίες της ερωτικής του ζωής. Σώστε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να είστε το καθημερινό του ακροατήριο.

  • Καρκίνος

Ο έρωτας δεν χρειάζεται πάντα να είναι κάτι τόσο δύσκολο. Αυτή είναι μια ιδέα που έχει βγει από τα αναρίθμητα βιβλία και ταινίες που έχετε διαβάσει και δει. Προς το παρόν, σκεφτείτε ότι η αγάπη και η τρυφερότητα είναι δυο έννοιες που δεν θέλουν κόπο. Με αυτό τον τρόπο, θα απολαύσετε πολύ περισσότερο τη ζωή σας από εδώ και πέρα.

  • Λέων

Είστε ακόμη θυμωμένοι με την επιπολαιότητα κάποιου; Η παθητική-επιθετική συμπεριφορά δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Φερθείτε σαν ενήλικες. Είτε μιλήστε καθαρά είτε βρείτε έναν τρόπο για να προχωρήσετε παρακάτω.

  • Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας όπως τη θέλετε, όχι όπως νομίζετε ότι θέλουν οι άλλοι να συμπεριφέρεστε. Μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας όπως είναι, καθώς και τις πραγματικές σας ανάγκες. Μόλις το κάνετε, θα δείτε άμεση βελτίωση στην ερωτική σας ζωή.

  • Ζυγός

Μπορείτε να χορτάσετε κάτι που σας αρέσει πολύ; Κάποιο πιθανό ερωτικό ταίρι, έχει άφθονο χρόνο στη διάθεσή του για διαδικτυακές συνομιλίες. Αρχίζετε να αναρωτιέστε πώς γίνεται και έχει τόσο ελεύθερο χρόνο. Ακούστε τι σας λέει το ένστικτό σας και ενεργήστε αναλόγως.

  • Σκορπιός

Οι φίλοι μοιράζονται μεταξύ τους μυστικά, φαγητό και ραντεβού. Στην προκειμένη φάση, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην μοιράζεστε τα ραντεβού σας. Μπορεί στο σινεμά να βγαίνει πάντα σε καλό αλλά στην πραγματική ζωή απλά θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.

  • Τοξότης

Μια συνεχής τάση για δράματα, χαλάει την διάθεσή σας για ρομαντισμό. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στα βαθύτερα αίτια για όλη αυτή την αναταραχή στην ερωτική σας ζωή. Πώς γίνεται και καταλήγετε πάντα σε τόσο περίπλοκες καταστάσεις; Αναλάβετε τις ευθύνες στην ερωτική σας ζωή.

  • Αιγόκερως

Σας αρέσει συγκεκριμένος τύπος ανθρώπων. Είστε σίγουροι; Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες, ακόμη και αν κάποιος/α δεν μπαίνει στα καλούπια που έχετε ορίσει. Πού ξέρετε; Μπορεί έτσι να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

  • Υδροχόος

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας κάνει υπερήφανους. Τα επιτεύγματά του θα γίνουν η αφορμή να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Τι έχετε σκοπό να κάνετε από εδώ και πέρα;

  • Ιχθύες

Οι επιλογές που έχετε τώρα στην ερωτική σας ζωή, δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Αντί να συμβιβαστείτε με την κατάσταση ως έχει, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε περισσότερες πιθανότητες. Και το σημαντικότερο, μην πανικοβάλλεστε. Έχετε άφθονο χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments