Ελλάδα

Συνελήφθη ο άνδρας της Κατερίνας Λάσπα

Συνελήφθη ο άνδρας της Κατερίνας Λάσπα
Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο Κολωνάκι.

Στο αυτόφωρο για να απολογηθεί οδηγείται ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα,και γνωστός επιχειρηματίας Νεκτάριος Νικολόπουλος ο οποίος χθες το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος στην πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της BA.RE.CA συνελήφθη λίγο μετά τις 9 το βράδυ καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε συνάθροιση έξω από το χώρο του μαγαζιού  “Δεξαμενή” περίπου 20 με 25 ατόμων.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν του προσάπτουν ότι έξω από την “Δεξαμενή” το αναψυκτήριο που διαχειρίζεται, υπήρχαν δεκάδες άτομα τα οποία σέρβιρε ως take away, σουβλάκια και τηγανιτές πατάτες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικοί διατείνονται ότι σέρβιρε εκτός από αναψυκτικά και μπύρες, δηλαδή αλκοόλ.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες και έκανε λόγο για “περίεργη” σύλληψη, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά το χθεσινό ραντεβού των επιχειρηματιών εστίασης, καφέ και μπαρ, έναν από τους μεγαλύτερους κλάδους στην χώρα.

«Έξι η ώρα τελειώσαμε την συνάντηση της BA.RE.CA και τρεις ώρες μετά συλλαμβάνεται ο πρόεδρος της με κατηγορίες που πραγματικά δεν ευσταθούν. Εφτά με δέκα άτομα είναι ζήτημα αν υπήρχαν εκείνη την στιγμή έξω από το μαγαζί», ανέφερε σε δηλώσεις του στο protothema.gr. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα πρέπει να ισχύουν τα ίδια για όλους ενώ πιστεύει ότι καλό θα είναι να αποσαφηνιστεί το take away για όλα τα μαγαζιά και όχι να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments