Αθλητισμός

Λεμπρόν Τζέιμς mini ταινία NBA: Απολαυστικό βίντεο για τον «Βασιλιά»

Λεμπρόν Τζέιμς mini ταινία NBA: Απολαυστικό βίντεο για τον «Βασιλιά»
Λεμπρόν Τζέιμς mini ταινία NBA: Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω του κορωνοϊού στο ΝΒΑ, αλλά η λίγκα δεν μας αφήνει παραπονεμένους με τα αφιερώματα που κάνει.

Λεμπρόν Τζέιμς mini ταινία NBA: Η αγωνιστική δράση έχει λείψει σε όλους τους φιλάθλους αφού η πανδημία του κορωνοϊού μας την έχει στερήσει. Όμως, το ΝΒΑ φροντίζει να κρατάει τους οπαδούς του σε επαγρύπνηση αφού κυκλοφορεί πολύ ωραία βίντεο για τα αστέρια του.

Έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα μια mini movie για τον Λεμπρόν Τζέιμς, την πορεία του μέχρι το πρώτο του πρωτάθλημα. Ο Λεμπρόν ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2003 όταν και επιλέχθηκε στο Draft, αλλά χρειάστηκε εννιά χρόνια να πανηγυρίσει τίτλο, αφού τον κατέκτησε με τους Μαϊάμι Χιτ το 2012.

Στα 18 του μόλις, μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης St. Vincent – St. Mary High School στη γενέτειρά του Άκρον στο Οχάιο, επιλέχτηκε στο νούμερο 1 του Ντραφτ του 2003 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οδήγησε την ομάδα στην πρώτη της εμφάνιση σε τελικούς NBA το 2007, χάνοντας όμως από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Το 2010 Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε μεταγραφή στους Μαϊάμι Χιτ, αφού έμεινε ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στην πρώτη του σεζόν στο Μαϊάμι, η ομάδα έφτασε στα τελικά, αλλά έχασε από τους Ντάλας Μάβερικς. Το 2012 τελικά κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα, όταν το Μαϊάμι νίκησε τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κερδίζοντας το βραβείο MVP των τελικών για τις επιδόσεις του.

Δείτε τον «Βασιλιά» σε δράση

Να σημειώσουμε ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει το The Last Dance του Netflix με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Μάικλ Τζόρνταν, φαίνεται ότι ετοιμάζονται κι άλλα παρόμοια ντοκιμαντέρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments