Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος κρίνει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο «Τριφύλλι»

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος κρίνει το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο «Τριφύλλι»
Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι «Πράσινοι» θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι τη συνεργασία τους με τον 50χρονο προπονητή.

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Η επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από σχεδόν δύο μήνες είναι γεγονός για τους «Πράσινους». Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επέστρεψε μετά παρατεταμένη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας και προετοιμάζεται ήδη για τις μάχες που θα δώσει στα πλέι οφς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει καλά πως το προσεχές καλοκαίρι είναι κομβικό για τη προπονητική του καριέρα, καθώς αναμένεται να παρθεί η απόφαση από τη διοίκηση για το αν θα παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου και μετά από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του είχε αφήσει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο ρίχνοντας το… μπαλάκι στην πλευρά της διοίκησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna.gr η απόφαση αναμένεται να παρθεί το προσεχές διάστημα προσωπικά από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα του «Τριφυλλιού». Έτσι η παραμονή του Γιώργου Δώνη δεν επηρεάζεται από το έργο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός συνεχίζει κανονικά το πλάνο του αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που θα καθορίσει το μέλλον του Δώνη, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου να δέχεται πιέσεις από το φίλαθλο κοινό της ομάδας να διατηρήσει στον πάγκο τον 50χρονο προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments