Ελλάδα

Μετρό νέοι σταθμοί: Προς παράδοση τον Ιούλιο οι σταθμοί Αγιά Βαρβάρα, Νίκαια και Κορυδαλλός

Μετρό νέοι σταθμοί: Προς παράδοση τον Ιούλιο οι σταθμοί Αγιά Βαρβάρα, Νίκαια και Κορυδαλλός
Μετρό νέοι σταθμοί: Σε συνέντευξή του ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης επεσήμανε πως οι τρεις σταθμοί θα είναι έτοιμοι προς λειτουργία μέσα στο καλοκαίρι.

Μετρό νέοι σταθμοί: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η υλοποίηση ενός έργου που θα δώσει σημαντική ανάσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας. Οι νέοι σταθμοί του μετρό βρίσκονται στο τελικό στάδιο κατασκευής του, καθώς το προσεχές διάστημα τρεις από αυτούς θα είναι έτοιμοι προς παράδοση στην κοινωνία. Τρεις νέοι σταθμοί του μετρό, στη γραμμή «3», αναμένεται να εγκαινιαστούν και να λειτουργήσουν εντός του Ιουλίου του 2020. Πρόκειται για τους σταθμούς Αγιά Βαρβάρα, Νίκαια και Κορυδαλλό. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στα θέματα της οδικής ασφάλειας και αποκάλυψε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν 7.000 σημειακές παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, ύψους 450. εκατ. ευρώ.

Για το Μετρό στον Πειραιά, είπε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα παραδοθούν οι τρεις πρώτοι σταθμοί. «Μέχρι τον Ιούλιο θα είναι έτοιμοι και λειτουργικοί οι τρεις πρώτοι σταθμοί του Μετρό. Δηλαδή, η Αγία Βαρβάρα, ο Κορυδαλλός και η Νίκαια, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε αυτές τις πυκνοκατοικημένες περιοχές». Οι συγκεκριμένοι σταθμοί θα αποτελούν επέκταση της γραμμής «3» Αγία Μαρίνα – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, η οποία αναμένεται να φθάσει έως το λιμάνι του Πειραιά.

Έτοιμο το μετρό Θεσσαλονίκης το 2023

Όσον αφορά το Μετρό της Θεσσαλονίκης είπε ότι προχωράει και ότι υπάρχει πρωθυπουργική δέσμευση το 2023 να παραδοθεί ενιαίο στους Θεσσαλονικείς, χωρίς «εικονικές πραγματικότητες και μουσαμάδες», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments