Πως Να

Πως να διαγράψω το Instagram

Πως να διαγράψω το Instagram
Πως να διαγράψω το Instagram: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να σταματήσει να ισχύει ο λογαριασμός σας.

Πως να διαγράψω το Instagram: Το γνωστό Social Media κατάφερε να αυξήσει τη δημοτικότητα του τα τελευταία χρόνια. Στην κορυφή παραμένει στο Facebook,αλλά και το Instagram είναι πολύ δυνατό. Οι χρήστες του αυξάνονται καθημερινά, ενώ κάποιοι το έχουν χρησιμοποιήσει για να βγάλουν και χρήματα. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν βαρεθεί και θέλουν να απενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους.

Η διαγραφή του λογαριασμού ήταν μια απλή υπόθεση για πολλά χρόνια. Αρκούσε μια απλή διαδικασία εντός της εφαρμογής. Ωστόσο αυτό άλλαξε όταν τo Facebook εξαγόρασε το Instagram. Η επιλογή για της διαγραφής έγινε πιο περίπλοκη προφανώς με σκοπό να κουράζει τον χρήστη αναγκάζοντας τον να κρατήσει τον λογαριασμό του ακόμα και δεν τον χρησιμοποιεί.

Η διαγραφή λογαριασμού

Σε περίπτωση λοιπόν που επιμένετε και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα. Αρχικά πρέπει να πατήσετε στον σύνδεσμο εδώ. Αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Instagram θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το προφίλ σας προτού προχωρήσετε.

Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε στο μενού που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Επιλέξτε έναν από τους λόγους για τους οποίους προχωράτε σε διαγραφή. Το Ίνσταγκραμ θα προσπαθήσει να σας προτείνει λύσεις ανάλογα με την επιλογή σας.

Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο επόμενο πεδίο. Στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου».Ένα popup πλαίσιο θα εμφανιστεί για να σας ρωτήσει αν είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Πατήστε «ΟΚ». Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που θα κάνετε διαγραφή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσετε μελλοντικά το ίδιο username.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments