Πολιτισμός

Τζέρι Στίλερ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός κωμικός

Τζέρι Στίλερ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός κωμικός
Τζέρι Στίλερ: Πέθανε ο βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ σε ηλικία 92 ετών.

Τζέρι Στίλερ: Ο γνωστός κωμικός Τζέρι Στίλερ πέθανε σε ηλικία 92 ετών από φυσικά αίτια, όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο γιος του Μπεν «Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, ο Τζέρι Στίλερ, πέθανε από φυσικά αίτια. Ήταν ένας σπουδαίος μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Άννα για περίπου 62 χρόνια. Θα μας λείψει πολύ. Σ’ αγαπώ, μπαμπά.», έγραψε ο διάσημος ηθοποιός.

H ανάρτησή του:

Ο Τζέρι Στίλερ είχε γίνει, περισσότερο, γνωστός για τον ρόλο του «Φρανκ Κοστάνζα» στο σόου «Seinfeld», αλλά και αυτόν του «Άρθουρ Σπούνερ» στο «The King of Queens» όπου κέρδισε και μία υποψηφιότητα για Emmy αλλά και το βραβείο για την πιο αστεία εμφάνιση Guest Male σε τηλεοπτική σειρά.

Ο 92χρονος είχε χάσει τη σύζυγό του, Αν Μιάρα το 2015. Οι δυο τους, όπως αναφέρει το CNNi, είχαν γνωριστεί σε ένα κάστινγκ το 1953 και λίγα χρόνια αργότερα έγιναν το αχτύπητο κωμικό δίδυμο «Στίλερ –Μιάρα». Η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του ήταν μαζί με τον γιο του Μπεν, στο σίκουελ της ταινίας του «Zoolander», το 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments