Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [14/05/2020].

κριός

Αν νιώθεις πως αμφισβητείς την κατάσταση της σχέσης σου, τότε ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά. Μην επιτρέψεις στον εραστή σου να σε πιέσει να κάνεις το οτιδήποτε, που δε σου φαίνεται σωστό. Είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου….και η καρδιά σου θα σε οδηγήσει σ’ ένα λαμπρό ερωτικό μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να την εμπιστευτείς.

ταύρος

Μια διαδικασία αλλαγής της ερωτικής σου ζωής, βρίσκεται σε εξέλιξη τώρα. Αγκάλιασε τα παθιασμένα οράματα που είναι εφικτά, επειδή μια τολμηρή προσέγγιση που συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα θα σε βοηθήσει να τα πραγματοποιήσεις. Ξέρεις ότι είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αναλάβεις τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Επομένως, καθοδήγησε τα όνειρά σου, στο σωστό προορισμό.

δίδυμοι

Η αγάπη και η οικειότητα χρειάζονται τώρα ένα σχέδιο δράσης, οπότε κράτα σημειώσεις, νοητικές ή με άλλο τρόπο, για να θυμάσαι τις παθιασμένες ιδέες που εμφανίζονται. Επίσης, νιώσε ευγνωμοσύνη για όσα έχεις και βεβαιώσου πως δεν αφήνεις τις αμφιβολίες να εμποδίσουν την ερωτική σου εξέλιξη. Μια αισιόδοξη στάση, θα δημιουργήσει τη μαγεία, όπου χρειάζεται!

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Δεν είναι ώρα να πιέσεις τον αγαπημένο σου, να ακολουθήσει την ατζέντα σου. Οι ερωτικές καταστάσεις στη σχέση σου, μπορεί να είναι τεταμένες, αλλά ξέρεις πως αυτό είναι προσωρινό. Κάνε λοιπόν ό, τι μπορείς για την ψυχική σου ηρεμία και μην υποκινείς τεταμένες ή δύσκολες συζητήσεις. Αν αντιμετωπίσεις με χάρη τις προκλήσεις που σου παρουσιάζονται, θα καταφέρεις να ενισχύσεις και ν’ αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

λέων

Πλημμυρίζοντας το μυαλό και την καρδιά σου με θετικές σκέψεις, μπορεί να φέρεις ένα κύμα αισιοδοξίας στην ερωτική σου ζωή, ειδικά τώρα. Πίστεψε πως ό,τι σε αφορά….θα περάσει σύντομα. Προς το παρόν, γέλα όποτε μπορείς και άφησε τον έρωτα να σε εμπνεύσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αγκαλιάζοντας και ενθαρρύνοντας τη θετικότητα και την εμπιστοσύνη με το ταίρι σου, ο έρωτάς σας θ’ ανθίσει και η σχέση σας θα αντέξει τα πάντα.

παρθένος

Μπορεί να νιώθεις πολύ τολμηρή αυτή τη στιγμή, αλλά το να χαλάσεις ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, δε θα διατηρήσει ήρεμη την κατάσταση στη σχέση σου. Μπορεί να ικανοποιήσεις μια φευγαλέα ανάγκη σου, αλλά αν αυτός που αγαπάς δεν είναι ευχαριστημένος ή υποστηρικτικός, τότε «ξέχασε» αυτή την ανάγκη. Μην χαλάσεις χρήματα, γιατί είναι εγγυημένο πως θα δημιουργήσεις θέμα με το ταίρι σου τώρα, αν δείξεις απροσεξία.

ζυγός

Υιοθετώντας ένα θετικό πνεύμα, θα διασφαλίσεις πως οι αμφιβολίες ή η απαισιοδοξία δεν θα τρυπώσουν στα ερωτικά σου. Η εστίασή σου στην ευτυχία της ερωτικής σου ζωής, θα εμπνεύσει και τον εραστή σου να κάνει το ίδιο. Και οι δύο θα δείξετε περισσότερη κατανόηση ο ένας για τα θέματα του άλλου και θα είστε πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι. Γι’ αυτό πρόσφερε με γενναιοδωρία και μην καθυστερείς καθόλου.

σκορπιός

Γίνετε όσο πιο ειδική γίνεται στη διπλωματία και την χαλαρή επικοινωνία, τώρα. Η ικανότητά σου να λύσεις ένα πρόβλημα θα εμπνεύσει και τον εραστή σου. Ίσως κατά καιρούς να χρειάζεται να κάνεις περισσότερη υπομονή. Αλλά όταν διακυβεύεται η ερωτική σου σχέση, ξέρεις πως οποιαδήποτε προσπάθεια, αξίζει τον κόπο- κι έχεις απόλυτο δίκιο!  

τοξότης

Αυτό που λειτουργεί για τους άλλους με τα ερωτικά θέματα, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει για σένα τώρα. Σ’ αρέσει να είσαι μέρος μιας ερωτικής συμμαχίας, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα, στα οποία θα λειτουργείς πάντα με ανεξαρτησία. Η επιθυμία σου για περιπέτεια μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις ανορθόδοξα βήματα τώρα στο όνομα της αγάπης. Βρες λοιπόν τι είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις, και ακολούθησε το. Η ερωτική σου ζωή είναι μια ιστορία που βρίσκεται σε εξέλιξη – και την γράφεις εσύ. zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Οι ανιδιοτελείς ιδιότητές σου θα αναδειχθούν τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποίησε τες. Αν ο εραστής σου έχει ένα πρόβλημα υγείας, μια σειρά από κακοτυχίες ή μια συναισθηματική αναταραχή, τότε δως του τον ώμο σου για ν’ ακουμπήσει. Αυτή είναι η στιγμή που θα κάνεις ό, τι μπορείς για να απαλλαγείς από οτιδήποτε «βαραίνει» τη σχέση σου. Άδραξε αυτήν την ευκαιρία και άφησε να λάμψει η ανιδιοτέλειά σου.

υδροχόος

Αν το ταίρι σου, σου ζητά να κάνεις κάτι που δε σε ενθουσιάζει, τότε εξήγησέ του γιατί το απορρίπτεις. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μιλήσεις ειλικρινά μαζί του εξηγώντας του τους λόγους που σε κάνουν να μη θέλεις να συμμετάσχεις. Σίγουρα το κέφι σου θα επιστρέψει ξανά…. αλλά προς το παρόν, το να φροντίσεις λιγάκι παραπάνω τον εαυτό σου, δε θα βλάψει κανένα. Κι ο εραστής σου, ίσως χρειαστεί να το συνειδητοποιήσει.

ιχθύες

Η ερωτική σου ζωή, θα υποστεί μια ισχυρή αλλαγή τώρα. Μήπως βρίσκεσαι σ’ ένα σταυροδρόμι με τον εραστή σου? Ίσως χρειαστεί να αφήσεις να εξελιχθεί αυτή η διαδικασία, οπότε απέφυγε τη λήψη σοβαρών αποφάσεων μέχρι να σου χτυπήσει καμπανάκι η αλήθεια της καρδιάς σου. Αντιμετώπισε τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σου, αλλά να είσαι υπομονετική και ρεαλίστρια. Οι απαντήσεις…. προσπαθούν να σε βρουν. 

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments