Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [15/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [15/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [15/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [15/05/2020].

κριός

Κάνε ό, τι μπορείς για να μπεις στη θέση του εραστή σου και να τον καταλάβεις καλύτερα. Αυτός μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις την προοπτική σου σε ένα θέμα που τον επηρεάζει. Όταν βλέπεις κάτι από την άποψή του, θα αισθανθείς πως θέλεις να επωφεληθείς από τα παθιασμένα δώρα που προσφέρονται. Το να κάνεις την ερωτική σου ζωή κορυφαία προτεραιότητά σου, σημαίνει πως αποδέχεσαι τις περιστάσεις του εραστή σου, σαν δικές σου.

ταύρος

Δεν θα ευδοκιμήσει η σχέση σου, αν είσαι ανταγωνιστική. Αν είσαι υπομονετική και σκεπτόμενη… και επιτρέψεις στον έρωτα να κυλήσει στις φλέβες σου, θα σου διασφαλίσει πως ο δεσμός σου θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί. Κράτησε ανοιχτό μυαλό και επικοινώνησε με τον εραστή σου, αρμονικά και ευγενικά. Μια ισορροπημένη σχέση, μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα…και ίσως για πάντα.

δίδυμοι

Αντί να προσπαθείς να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου, βρες άλλο τρόπο για να του αποκαλύψεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό σου ή στην καρδιά σου. Έχεις την ευκαιρία να ξετρελάνεις τον εραστή σου, με πολλούς τρόπους. Να είσαι δημιουργική και θα ανακαλύψεις πώς μπορεί να προχωρήσει η σχέση σου, με την ερωτική σου φαντασία.

zodia-love-erotas3-1200x800

καρκίνος

Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, τότε δεσμεύσου να συζητήσεις το θέμα, με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Γίνε αυτή που πιέζει για μια αμοιβαία και ικανοποιητική λύση. Το να είσαι ευγενική και συμπονετική, πιθανότατα είναι εύκολο για σένα και έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να χειριστείς με τον αγαπημένο σου, αν αφήσετε και οι δύο, να σας καθοδηγήσει ο έρωτάς σας.

λέων

Βάλε τα δυνατά σου για να επικοινωνήσεις απαλά και χαριτωμένα με τον εραστή σου, γιατί μια αιχμηρή προσέγγιση δεν θα βγάλει πουθενά. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να δουλέψεις τη σχέση σου, ακόμα κι αν έχεις επιφυλάξεις για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις μια δύσκολη κατάσταση. Το να καθαρίσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα σας κάνει να νιώσετε και οι δυο πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι. Παράλληλα θα επιβεβαιώσει ότι ο φόβος που είχες καλλιεργήσει μέσα σου, είναι αβάσιμος.

παρθένος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος που σου έχει τραβήξει την προσοχή, θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον συνηθισμένο «τύπο» σου. Υπάρχουν αλλαγές γύρω σου σε πολλές καταστάσεις και ταυτόχρονα παρακολουθείς την αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις πλέον την ερωτική σου ζωή. Ανεξάρτητα όμως από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, αυτό είναι κάτι ασυνήθιστο για σένα και θα αφυπνίσει το μυαλό και την καρδιά σου.

ζυγός

Μην διανοηθείς καν να πεις ένα λευκό ψέμα για να εντυπωσιάσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Να είσαι όσο πιο αυθεντική μπορείς, γιατί είναι απαραίτητο να υποστηρίξεις τη γοητεία σου. Άκουσε με πολύ ανοιχτό μυαλό όταν ο εραστής σου, σου μιλήσει για κάτι που έχει μέσα στην καρδιά του. Όσον αφορά τον έρωτα, οι γνήσιες ιδιότητές σου, βοηθούν στη δημιουργία μιας όμορφης σχέσης, αυτό το διάστημα.

σκορπιός

Αν έχεις απογοητευθεί από τον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου, τότε κατέβαλε μεγαλύτερες προσπάθειες Αν του μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, θα διασφαλίσεις πως κάποιες άτυχες λεκτικές συζητήσεις δε θα έχουν διάρκεια και θα λυθούν. Αν μπορείς επίσης να υποστηρίξεις τα λεγόμενά σου με ευγένεια και γλύκα…τότε η συμφιλίωση ανάμεσά σας, θα είναι σίγουρη!

τοξότης

Εμπιστέψου ότι αυτό που λες στο ταίρι σου, θα το καταλάβει σωστά, επειδή ο εραστής σου, πιθανότατα να συγκλονιστεί από όσα του πεις τώρα. Η πραγματικά αυθεντική αγάπη, είναι πάντα υπομονετική και ευγενική. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία και αποκάλυψέ του, τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Ο εραστής σου θα σιγουρευτεί, πως αξίζει να περιμένει! zodia-love-erotas4-1200x750

αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πρόσφερες στον εραστή σου ένα μοναδικό και προσωπικό δώρο? Όπως να του αφιερώσεις ένα ποίημα ή ένα τραγούδι? Ή μια ρομαντική βραδιά με όλα τα πρόσθετα οφέλη? Βρίσκοντας τον πιο ευφάνταστο ή δημιουργικό τρόπο για να του δείξεις τον έρωτά σου, θα λειτουργήσει με μαγικό τρόπο στη σχέση σου. Κάντο μόνο αυθεντικά…. και με στυλ!

υδροχόος

Να είσαι πρόθυμη να κάνεις περισσότερα από το συνηθισμένο με τα ερωτικά σου τώρα. Για να προσφέρεις περισσότερη αγάπη στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου, με ουσιαστικό τρόπο. Μην αφήσεις τις χειρονομίες εκτίμησης και αγάπης απ’ έξω! Ο εραστής σου χρειάζεται αγάπη και φροντίδα – και ένα εγκάρδιο μήνυμα αγάπης είναι αυτό που λαχταράει περισσότερο. Δείξε λοιπόν πώς αισθάνεσαι γι’ αυτόν και μη συγκρατηθείς καθόλου.

ιχθύες

Διαθέτεις αξιοθαύμαστη φαντασία, για να αξιοποιήσεις στο έπακρο ό, τι είναι διαθέσιμο στη σχέση σου. Είναι απίθανο να νιώσεις πως στερείσαι φαντασίας στις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής… αλλά θα δεις τα οφέλη, από την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση που θα δείξεις, για τα πολλά δώρα που μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Όταν αυτό μάλιστα γίνεται αμφίδρομα, τα θεμέλια του δεσμού σας θα ενισχυθούν υπέροχα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments