Αθλητισμός

Γεωργίου: Κλείδωσε η συμφωνία Σαββίδη Αλαφούζου

Γεωργίου: Κλείδωσε η συμφωνία Σαββίδη Αλαφούζου
Γεωργίου: Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τονίζοντας ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Σαββίδη και Αλαφούζο.

Γεωργίου: Το απόγευμα της Δευτέρας η Super League πήρε την απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ένα σημαντικό ζήτημα ήταν τι θα γίνει με την περίπτωση της Ξάνθης που αφαιρέθηκαν βαθμοί εξαιτίας της υπόθεσης με την πολυιδιοκτησίας. Οι περισσότερες ομάδες σεβάστηκαν τις δικαστικές αποφάσεις και ψήφισαν να ισχύσει κανονικά η αφαίρεση, όπως και τελικά έγινε.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιες ομάδες που δεν έδωσαν τη θετική τους ψήφο. Φυσικά ανάμεσα σε αυτές είναι ο ΠΑΟΚ. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι αρνητικός ήταν ο Παναιτωλικός. Αυτή η στάση γέννησε κάποια ερωτήματα καθώς η ομάδα από το Αγρίνιο έχει συμφέρων από τη στιγμή που αλλάζει το τοπίο σχετικά με την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν θέλησε να πάρει θέση και ψήφισε λευκό.

Αυτή η κίνηση των “πράσινων” ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως. Ο Γιώργος Γεωργίου δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την επιλογή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι η κίνηση του Παναθηναϊκού είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο δημοσιογράφος δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά. Επίσημα πάντως οι δυο άνδρες δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για κάποια συνεργασία. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, αλλά όλα είχαν αλλάξει μετά τον ημιτελικό κυπέλλου με τον διαιτητή Σχίζα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments