Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στα ραντάρ του Φερέιρα ο Μπούχα

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στα ραντάρ του Φερέιρα ο Μπούχα
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», Αμπέλ Φερέιρα αναζητά παίκτη που θα δώσει περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Τσέχο, Πάβελ Μπούχα να είναι μία από τις επιλογές που εξετάζονται.

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η επιστροφή στη κανονικότητα πλησιάζει, με τις ομάδες της Σούπερλιγκ να πραγματοποιούν από τη Δευτέρα ομαδικές προπονήσεις έπειτα από 2,5 μήνες και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Στον ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα βάζει… γκάζια στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους έχει πανέτοιμους για το εναρκτήριο παιχνίδι για τα πλέι οφς, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ρίχνει κλεφτές ματιές και στη μεταγραφική αγορά. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του ΠΑΟΚ παίρνοντας ακόμη μία σεζόν την ομάδα στις πλάτες του. Έτσι από νωρίς ξεκινά να κοιτά ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Μια από τις θέσεις που ο Αμπέλ Φερέιρα επιθυμεί ενίσχυση για την ομάδα του είναι αυτή του δημιουργικού μέσου, με τον έμπειρο τεχνικό να αναζητά ποιοτική λύση που θα μπορεί να του δώσει επιπλέον επιλογές στο επιθετικό κομμάτι. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται σοβαρά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο Τσέχος, Πάβελ Μπούχα.

Ο 22χρονος χαφ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Βικτόρια Πλζεν, μετρώντας μέχρι στιγμής 10 τέρματα και 8 ασίστ σε 29 συμμετοχές. Στον ΠΑΟΚ αναμένεται το επόμενο διάστημα να χτυπήσουν τη πόρτα της τσέχικης ομάδας, καθώς η περίπτωση του ταλαντούχου μέσου φαντάζει αρκετά προσιτή οικονομικά αναλογικά με τις δυνατότητες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments