Video

MasterChef 4 spoiler Silver Award: Αυτός κερδίζει τα 10.000 ευρώ

MasterChef 4 spoiler Silver Award: Αυτός κερδίζει τα 10.000 ευρώ
MasterChef 4 spoiler Silver Award: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τις 10.000 ευρώ.

MasterChef 4 spoiler Silver Award: Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες η Siver Week του MasterChef 4. Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη με 4, τους Γιώργο, Μαρία, Σταύρο και Μαριάννα και η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά με 3: τους Τζον, Μάρλεν και Διονύση.

Χθες είδαμε τον νικητή της ομάδας του Πάνου Ιωαννίδη. Η Μαρία με τον Γιώργο κλήθηκαν να μαγειρέψουν ακούγοντας τις εντολές του μέντορα τους, ωστόσο δεν είχαν την επιλογή για τον βλέπουν. Τελικά η νεαρή μαγείρισσα κέρδισε την διαδικασία και είναι μια από τους τρεις που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 10.000 ευρώ. Μπορεί ακόμα να μη μην έχουμε δει ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο φιναλίστ, αλλά ήδη γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νικητής.

Σύμφωνα με το spoiler του Πρωινό, ο παίκτης που θα φτάσει νικητής μέχρι το τέλος των δοκιμασιών και θα κερδίσει το έπαθλο των 10.000 ευρώ, είναι ο Δημήτρης Μπέλλος. Παράλληλα ο ίδιος διαγωνιζόμενος θα κερδίσει και ένα σετ με ακριβά μαχαίρια. Στα επόμενα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν θα δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και αν ο Μπέλος θα φύγει από τον διαγωνισμό κατά 10.000 ευρώ πλουσιότερος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments