Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [20/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στους Διδύμους και σας βοηθά να συλλέγετε πληροφορίες. Έχετε να συζητήσετε πολλά και να κάνετε παλιές και καινούργιες επαφές! Η Αφροδίτη διανύει ανάδρομη τους Διδύμους μέχρι τις 25 Ιουνίου. Πρόθεσή της είναι να αποκαλύψει όσα πρέπει να ξέρετε. Φέρνει στην επιφάνεια θέματα και στοιχεία, που μέχρι τώρα δεν είχατε στη διάθεσή σας!

Αργότερα η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας και μόνο, με την πίστη και ηρεμία που αποζητά ο Ποσειδώνας!

zodia-4-1200x848

Ο Ήλιος περνά από σήμερα στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουνίου. Θα διαμορφώσετε νέα οπτική για τη θέση που βρίσκεστε και θα τα βάλετε όλα σε σειρά. Οι Δίδυμοι αφορούν τον τρόπο που σκέπτεστε, γι’ αυτό δεν πρέπει να αφήνετε το πνεύμα σας ανεξέλεγκτο! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο κι εσείς αναζητάτε τη σταθερότητα και αξιόπιστη στήριξη. Η σύμπραξή της με τον Ουρανό μέσα στον Ταύρο, θα σας παράσχει ανακούφιση μέσω κάποιας αλλαγής!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ενέργειες και δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα αφορούν κάποιο άτομο που ζει σε άλλη πόλη. Για πολλούς από εσάς, η μέρα προμηνύει προβλήματα στο σπίτι, επισκευές εξοπλισμού, αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα προκύψει μια απροσδόκητη εξέλιξη στα σχέδιά σας.  Μπορεί να βιώσετε περίεργα αλλά αξέχαστα γεγονότα. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές επαφές, συναντήσεις ή για την έναρξη ενός φλερτ μέσω διαδικτύου. Στην εργασία σας θα έχετε περισσότερους πελάτες, περισσότερες συναντήσεις ή τηλεφωνήματα. zodia-1-1200x800

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Μπροστά σας έχετε μια συναισθηματική αλλά ενδιαφέρουσα και αξέχαστη μέρα. Θα βιώσετε ξεχωριστές εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Εάν δεν έχετε σχέση, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία. Ενδεχομένως να λάβετε νέα που θα σας προκαλέσουν αμηχανία ή θα σας κάνουν χαρούμενους, όπως και μια πρόταση από κάποιο άτομο ή οργανισμό που θα απαιτεί άμεση απάντηση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση, που θα προκληθεί από τις ενέργειες και τα γεγονότα στη ζωή κάποιου συγγενή σας. Η διάθεσή σας θα ανέβει, λόγω διαφόρων γεγονότων ή ατόμων στην καθημερινή σας ζωή. Την Τετάρτη αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν έχουν εξελιχθεί καλά κατά το παρελθόν. Δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το “αποτέλεσμα” και μπορεί μάλιστα να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments