Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [21/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [21/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [21/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη[21/05/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, με τη συντροφιά του Πλούτωνα. Από εκεί παράσχει σοφία σε όλα τα «συστήματα», κάνοντας -τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Ο Δίας θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Από εκεί θα σχηματίσει αίσιες όψεις, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τα πράγματα σωστά. Η Νέα Σελήνη αναμένεται να αναδυθεί αύριο, στη 2η μοίρα των Διδύμων. Γι’ αυτό σήμερα αφιερώστε χρόνο να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεών σας. Το κλειδί είναι ο τρόπος που σκέφτεστε και βλέπετε τα πράγματα.

Την Πέμπτη θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή γεγονότα οικονομικής φύσεως. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να πραγματοποιήσετε πρακτικές ή επαγγελματικές ιδέες, από τις οποίες θα περιμένετε κάποιο κέρδος ή έξτρα εισόδημα. Αποφύγετε να παρέμβετε στην εργασία ή στις επιχειρηματικές υποθέσεις άλλων ανθρώπων, επειδή η αντίδρασή τους θα είναι πολύ έντονη και δυσάρεστη για εσάς. Η μέρα υποδεικνύει δυσάρεστα νέα, σχετικά με ένα άτομο στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, με το οποίο ήσασταν μαζί στο σχολείο ή συνεργαζόσασταν κάποτε.

Σήμερα μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις στην οικογένεια σας που σχετίζονται με αγορές, επισκευές ή άλλα οικιακά προβλήματα. Θα υπάρξουν επιπλοκές στην ερωτική σας σχέση σχετικά με κάποιο ζήτημα υλικού ή οικονομικού συμφέροντος. Σήμερα μην μπείτε καν στον κόπο να κάνετε ερωτήσεις, αν ξέρετε εκ των προτέρων ότι οι απαντήσεις θα είναι ψέματα. Η μέρα υποδεικνύει κάτι καλό για όλους, αλλά δεν θα μπορέσουν όλοι να το αντιληφθούν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε γεγονότα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Θα χρειαστεί να εκτελέσετε εργασίες τις οποίες θα πρέπει να προετοιμάσετε. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα, αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες. Τυχόν εκπλήξεις, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τα χρήματα. Σήμερα προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα είστε περισσότερο απασχολημένοι απ’ όσο συνήθως. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την εκπλήρωση επειγόντων επαγγελματικών δεσμεύσεων και καθηκόντων. Κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να σκεφτείτε ή να συζητήσετε με φίλους (ή συγγενείς) σχετικά με τις ενέργειες ατόμων που γνωρίζετε. Την Πέμπτη αφιερώστε χρόνο για να βελτιώσετε τις φιλικές ή οικογενειακές σας σχέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη προσπαθήστε να αποτρέψετε μια σύγκρουση, στην εργασία σας ή στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Μπορεί να συναντήσετε ένα αγενές ή ειρωνικό άτομο που θα σας βάλει σε μπελάδες. Διεκπεραιώστε όσα πράγματα έχετε ήδη ξεκινήσει, καθώς οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα που θα μάθετε ή με μια πρόταση που θα λάβετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments