Ελλάδα

Η είδηση της χρονιάς για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η είδηση της χρονιάς για τον Νίκο Χατζηνικολάου
Πήρε την μεγάλη απόφαση και συμφώνησε για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και για την εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Για κάποιους ήταν έκπληξη για άλλους πάλι απλά περίμεναν την ανακοίνωση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ένας καταξιωμένος στο χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, πήρε την μεγάλη απόφαση και παρά τις διάφορες “σειρήνες” συμφώνησε για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων αλλά και για την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Έτσι με σημερινή του ανακοίνωση του ο ΑΝΤ1 έριξε τέλος στις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για την τηλεοπτική στέγη του έγκριτου δημοσιογράφου. Πολλοί ήταν εκείνοι που θα τον ήθελαν ακόμη και στο Mega όπως γράφτηκε στο διαδίκτυο λόγω και των εξαιρετικών σχέσεων με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Μεγάλου Καναλιού κ. Ευάγγελο Μαρινάκη. Ας μην ξεχνάμε ότι και στο παρελθόν είχε ακουστεί το όνομά του για το στήσιμο του καναλιού ONE ιδιοκτησίας Alter Ego, που έχει και το Mega.

Ωστόσο ο κ. Χατζηνικολάου έδωσε τα χέρια με τον κ. Θοδωρή Κυριακού ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 και θα συνεργαστούν για τα επόμενα δυο χρόνια, τουλάχιστον. Στην ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρει:  “Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με το κύρος, την αξιοπιστία και την πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments