Lifestyle

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2020

Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2020
Άση Μπήλιου Ζώδια: Η πασίγνωστη αστρολόγος παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2020.

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η γνωστή αστρολόγος, τυπική στο καθημερινό της ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που προβληματίζουν την καθημερινότητά μας. Μέσα από το αέρα της πρωινής εκπομπής του STAR «Στη Φωλιά των Κου Κου» η Άση Μπήλιου αναλύει κάθε ζώδιο ξεχωριστά τονίζοντας τα υπέρ και τα κατά της ημέρας.

Όλοι μας καθημερινά έχουμε στο μυαλό μας χιλιάδες θέματα. Ερωτικά, οικογένεια, οικονομικά, εργασία είναι μερικά από τα άγχη που μας ταλανίζουν. Η αστρολόγος μέσα από τις αναλύσεις του μπορεί να βρει τις διεξόδους που χρειάζεται να ακολουθήσουμε προκειμένου η μέρα να κυλήσει ομαλά, να λύσουμε προβλήματα και να διευθετήσουμε υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές και μας βασανίζουν.

Για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο θα υπάρχει ανάγκη για κατοχύρωση, για εξασφάλιση και για συναισθηματική ισορροπία. Ανοίγματα θα σημειωθούν για οικογενειακές επαφές, δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και τα καλέσματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, οι ηγετικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επιβληθούν.

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης και γενικότερα σε καταστάσεις που υπάρχει ιεραρχία θα πρέπει να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πρέπει να δοθεί προσοχή στις υπερβολές, ίσως κάποιοι να εμφανιστούν υπεραισιόδοξοι και να εκτιμήσουν με το παραπάνω τις δυνατότητες τους.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, στόχος θα είναι να τραβήξουν τα βλέμματα. Οι εγωκεντρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, γενικότερα θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και ισορροπία.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments