Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [27/05/2020].

Κριός

Συνήθως εσύ πιέζεις για πρόοδο στη σχέση σου? Ακόμα κι αν μερικές φορές είσαι ανυπόμονη, πιθανότατα δε θα ανεχτείς την ανυπομονησία του εραστή σου. Θα ήταν χρήσιμο να ηρεμήσεις και να τον ενημερώσεις πως δε θα αναγκαστείς να αποφασίσεις γρήγορα, επειδή βιάζεται εκείνος. Αυτό σου προσφέρει επίσης την ευκαιρία να φροντίσεις τον εαυτό σου, γιατί το έχεις ανάγκη. Η εστίαση στις ανάγκες σου, δεν είναι εγωιστική.

Ταύρος

Ο ρεαλισμός θα αντικαταστήσει τη φαντασία στη σχέση σου, τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιστροφή σου στη Γη θα είναι άβολη. Αρχίζεις να βλέπεις την αγάπη, τις σχέσεις και την οικειότητα μέσα από ένα πιο πρακτικό φακό… και αυτό είναι απαραίτητο για να δημιουργήσεις σταθερά θεμέλια στη σχέση σου με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα κι αν πιέζεσαι για να κάνεις κάτι αυθόρμητο, θα καταλάβεις τα οφέλη που θα έχεις, κάνοντας υπομονή. Αυτό δεν καθυστερεί τις ευχάριστες εξελίξεις. Τις παρατείνει!

Δίδυμοι

Τα οράματα που δημιουργείς για το ρομαντικό σου μέλλον ή το μέλλον της σχέσης σου, θα είναι εντυπωσιακά εμπνευσμένα. Ξέρεις όμως πως δεν μπορείς να βιάσεις τις καταστάσεις. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν δημιουργήσεις μια λίστα προτεραιοτήτων. Δεν σημαίνει πως μερικοί ερωτικοί στόχοι δεν μπορούν να επιδιωχθούν, ενώ επιτρέπεις σε πολύ μεγαλύτερους στόχους, να ωριμάσουν. Όμως το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, ξεκινά με αυτό που αντιλαμβάνεται τώρα το μυαλό σου.

zodia-3-1200x973

Καρκίνος

Το φεγγάρι επηρεάζει υπέροχα την αυτοπεποίθησή σου…κι αυτό θα σε ωθήσει να κάνεις το τολμηρό βήμα, στ’ όνομα της αγάπης. Δεν θα είναι τρομακτικό για να το κάνεις, γιατί η συγκίνηση που φέρνει, αξίζει την προσπάθεια. Θα νιώσεις εμπνευσμένη να εκφράσεις με δημιουργικό τρόπο τα συναισθήματά σου. Γιατί αυτά, προωθούν τη δράση, με τρόπους που ευχαριστούν και φέρνουν αποτελέσματα.

Λέων

Τα ερωτικά σου, απαιτούν μια άμεση προσέγγιση τώρα. Αυτό δεν πρέπει να το συγχέεις…. με μία αντιπαράθεση, για παράδειγμα. Υπάρχουν τρόποι για να είσαι ερωτικά επιθετική και να φτάσεις άμεσα σ’ ένα σημείο που σ’ ενδιαφέρει, αναφορικά με τον εραστή σου. Η αποφασιστικότητά σου να βρεις μια λύση ή μια απάντηση που ωφελεί τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου, είναι το καύσιμο για να διασφαλίσεις ότι θα συμβεί.

Παρθένος

Αν δεν ενδιαφέρεσαι για επιφανειακές συζητήσεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε ετοιμάσου για τουλάχιστον μια βαθιά ή αποκαλυπτική συζήτηση. Αυτό βέβαια, δεν μπορεί να συμβεί από μόνο του. Η επιθυμία σου για μια πιο εγκεφαλική ή διανοητική σύνδεση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα όριο στην αυτοπεποίθησή σου, που είχε μείνει πίσω. Μπορεί να μη φοβάσαι πλέον να φτάσεις τη συζήτηση σ’ ένα σημείο που δεν είχες προσπαθήσει ποτέ πριν….με αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο δεσμός σου.

Ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάποιοι μπορεί να αμφισβητήσουν τα κίνητρά σου που αφορούν ρομαντικές αναζητήσεις. Αν είσαι σε σχέση τότε ο αγαπημένος σου θ’ αναρωτιέται γιατί συμπεριφέρεσαι διαφορετικά. Θα θελήσεις να δοκιμάσεις να ταράξεις τα νερά στη σχέση σου, για να δεις τι θα συμβεί. Αν ο αυθορμητισμός που λαχταράς δεν εκδηλωθεί από μόνος του, τότε θα είσαι αρκετά ευτυχής να τον φέρεις στη σχέση σου – με περισσότερους τρόπους από έναν.

Σκορπιός

Η ευτυχία, όπως λένε, είναι μια πνευματική κατάσταση. Έχοντας αυτό κατά νου, τι πρέπει να αλλάξεις μέσα στο μυαλό σου, για να πετύχεις μεγαλύτερη ικανοποίηση? Ίσως να πιστεύεις πως η λίστα σου είναι μεγάλη…αλλά ο ουρανός επιμένει πως με μια μικρή προσαρμογή στάσης, θα κάνεις τη διαφορά στην συναισθηματική σου ευημερία. Ίσως, το πρώτο μέρος που πρέπει να κοιτάξεις, είναι αυτό που νιώθεις πως μια κατάσταση συνεχίζεται…χωρίς αποτέλεσμα. Θα παραμείνει όμως έτσι…όσο διάστημα το επιτρέπεις εσύ.

Τοξότης

Είναι στιγμή ανταπόδοσης σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου! Όμως, ο τρόπος που ωφελείσαι, εξαρτάται από το πόσο υποστηρικτική και υπομονετική ήσουν μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Οι γενναιόδωρες και επιμελείς προσπάθειές σου, έχουν καταγράψει καρμικά σημεία που μπορούν να σε κάνουν παραλήπτη μιας ευχάριστης ανάπτυξης ή εμπειρίας. zevgari-agapi-zodia

Αιγόκερως

Μπορεί να νιώθεις πως είναι απαραίτητο να έχεις ένα σχέδιο για τα ερωτικά σου. Θα ανακαλύψεις όμως, πως μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση, αλλά ίσως οι προσπάθειές σου να μην έχουν αντίκρισμα. Κι αυτό γιατί όπως εσύ, έτσι και η αγάπη έχει τη δική της ατζέντα και λειτουργεί σύμφωνα μ’ αυτή. Αν μπορείς να εμπιστευτείς ότι οι θεοί της αγάπης σκέφτονται για σένα τα καλύτερα, τότε τυχόν ανατροπές, στροφές ή παρακάμψεις θα είναι χρήσιμες – και θα αξίζουν τον κόπο!

Υδροχόος

Εκτίμησε την ελευθερία που σου προσφέρεται, για να απελευθερωθείς από τις συναισθηματικές αλυσίδες που σε κρατούσαν πίσω. Θα μπορούσες να κάνεις εξαιρετική δουλειά κρύβοντας τον πόνο ή την αγωνία σου, και αυτό μπορεί να συνδέεται με ένα προηγούμενο επεισόδιο της ερωτικής σου ζωής. Όμως ό, τι κι αν είναι αυτό, η συναισθηματική ένταση που διατηρείς μέσα σου, έχει αναμφισβήτητα επίδραση στην ερωτική σου ζωή ή στην τωρινή σχέση σου. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να ελευθερωθεί.

Ιχθύες

Η ανακούφιση θα φτάσει σύντομα στην ερωτική σου ζωή. Παρόλο που αυτό που συμβαίνει δε σε γεμίζει χαρά και απόλαυση, θα μπορούσε τουλάχιστον να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από ένα ερωτικό θέμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κάτι πρόκειται να αποδειχθεί πως είναι διαχειρίσιμο! Γι’ αυτό σύνελθε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments